Madonna se vdává

Se svatbami amerických hvězd se roztrhl doslova pytel. Po sňatku Brada Pitta s Jennifer Anistonovou a Michaela Douglase s Catherine Zeta-Jonesovou se chystá ukotvit v manželském přístavišti i Madonna.

Madonna se vdává

Se svatbami amerických hvězd se roztrhl doslova pytel. Po sňatku Brada Pitta s Jennifer Anistonovou a Michaela Douglase s Catherine Zeta-Jonesovou se chystá ukotvit v manželském přístavišti i Madonna. Jejím vyvoleným se stal britský filmový režisér Guy Ritchie, s nímž už více jak rok žije v Londýně a má s ním čtyřměsíčního syna Rocca. A že to myslí se sňatkem vážně, potvrdila v rozhovoru pro britský The Sun. Termín svatby ještě není znám, rozhodně to však nebude již letos před Vánocemi, jak se spekulovalo. Pro společný život v Anglii se Madonna rozhodla především proto, aby se jejím dětem Lourdes a Roccovi dostalo vzdělání v anlických školách. Dalším důvodem je i větší pocit bezpečí, který ji Anglie poskytuje. Kdy ale opravdu zazní svatební zvony je podle Madonny závislé hlavně od jejich pracovního vytížení (to je u Madonny vždy maximální).

 

Hned příští týden v úterý se bude v Londýně (po sedmi letech) konat koncert Madonny. Bude možné ho sledovat i po Internetu. Nyní uvažuje i o přípravě koncertního turné po evropských městech.

 

Oficiální české stránky najdete na adrese www.madonna.cz

 

Doporučujeme

Články odjinud