Madonna se z hudebních pódií přesunula k filmu

Madonna se z hudebních pódií přesunula k filmu

Madonna (51) se soustředí na rodinu a natáčení svého filmu, hudební kariéru prozatím pověsila na hřebík. Matka čtyř dětí - Lourdes (13), devítiletého Rocca, pětileté Mercy a čtyřletého Davida - přiznává, že se soustředí na výchovu svých dětí a natáčení svého nového filmu W.E. tak, že nemá čas ani energii na to, aby natočila desku.

"Zatím se opravdu nesoustředím na hudební část své kariéry tak jak bych asi měla, protože mě ten film úplně pohltil. Mezi ním a svými dětmi už nemám žádný čas ani energii pro cokoli dalšího," říká jedna z nejschopnějších žen v oblasti zábavního průmyslu.

Jednapadesátiletá hvězda přiznala, že ji její další odvážné podniky pohltily natolik, že ani neví, jak bude svou hudbu vydávat, až konečně najde čas na nahrávání.

"Je to divné. Momentálně nemám s nikým žádnou nahrávací smlouvu. Nevím, jak napříště dostanu svou hudbu mezi lidi, až budu natáčet desku," dodala v rozhovoru pro časopis Interview.

"Chystám se znovu objevit Ameriku. Například skutečně oceňuji, že mnoho lidí pracovalo dlouho a těžce na tom, aby vůbec vzniklo DVD z turné Sticky and Sweet, které právě vyšlo. Viděla jsem konečný produkt, ale nemám vůbec ponětí, jak se o něm lidé dozví, nebo jek se bude prodávat. Myslím si, že mám i fanklub, teda aspoň se to říká," uzavírá s úsměvem popová hvězda.

ČTĚTE TAKÉ:
Český pivní festival bude letos delší!

Doporučujeme

Články odjinud