Madonna se zabila v autě

Madonna se zabila v autě

Nebojte se, populární zpěvačka Madonna není mrtvá, pouze si svou smrt zahrála v novém klipu k písničce "What it Feels Like For A Girl".

Madonna se zabila v autě

Nebojte se, populární zpěvačka Madonna není mrtvá, pouze si svou smrt zahrála v novém klipu k písničce "What it Feels Like For A Girl". Madonna hraje v klipu ostrou gangsterku, která dost řádí a na konci klipu se zabije v autě. Klip samozřejmě režíroval její manžel Guy Ritchie.

Klip je opravdu dost drastický a pokud se na něj těšíte, možná se ani nedočkáte. Televizní stanice MTV a její sesterská VH1 uvedli klip pouze jednou v nočních hodinách a s vysvětlujícím komentářem. Více již prý klip vysílat nebudou. Již v roce 1990 odmítla stanice vysílat Madonnin klip "Justify My Love" a v roce 1992 vysílala klip "Erotica" pouze v nočních hodinách.

Madonna by chtěla, aby se klip vysílal především na MTV a doufá, že vedení stanice změní svůj postoj. Pokud to ale nepůjde, je Madonna odhodlána použít i jiné cesty, jak dostat klip k divákům. Jednou z možností je prý i Internet. Máme se tedy na co těšit.

autor: Michal

Doporučujeme

Články odjinud