Madonna: Ve škole jsem si neholila podpaží, říkali mi Chlupaté monstrum

Madonna: Ve škole jsem si neholila podpaží, říkali mi Chlupaté monstrum

Madonna věří, že za svou slávu vděčí také šikaně, kterou trpěla na škole. Jako outsiderka vždy snila o tom, že bude velmi populární. Být jiná chtěla být už od puberty, nebyla ale proto příliš oblíbená. Schválně dělala přesně naopak to, co prováděly nejoblíbenější dívky v kolektivu. A neholila si podpaží. Na své černé chlupy byla hrdá.

„Kluci v mé škole si ze mě pořád utahovali. Chlupaté monstrum. Tak mi říkali. A pak, když jsem šla na střední školu, jsem viděla, jak se oblíbené holky chovají, aby dostaly kluky. Já věděla, že mezi ně nezapadnu. Tak jsem se rozhodla dělat opak. Odmítala jsem nosit make-up, nestříhala jsem se u kadeřníka. Odmítala jsem se holit. Měla jsem chlupaté podpaží,“ přiznala třiapadesátiletá zpěvačka a režisérka.

Paradoxně sláva a popularita z ní činí doživotní školačku neustále vnímající silný tlak veřejnosti.

„Z nějakého důvodu mám pocit, že jsem nikdy ze střední neodešla, protože stále cítím, že když přesně nezapadnete, tak vám nakopou zadek… To se u mě opravdu nezměnilo. Vždy jsem si ale silně uvědomovala rozdíly a to, jak se od vás očekává, že se budete chovat,“ dodala Madonna.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud