MAGDA (27): Přítelův syn mi dělá návrhy. A příteli to nevadí!

MAGDA (27): Přítelův syn mi dělá návrhy. A příteli to nevadí!

Magda má o 15 let staršího přítele s dospívajícím synem ve střídavé péči. Chlapec je jen o 10 let mladší než ona a velmi ho baví Magdu provokovat.

Mám pocit, že jsem jim nabourala kamarádský vztah

Nejprve bych chtěla zdůraznit, že jsem přítele poznala již jako rozvedeného muže, který má syna ve střídavé péči. Chlapec žije dva týdny s matkou a sestrou a zbytek měsíce u nás. Holčičku má přítelova manželka s jiným mužem. Ostatně právě vztah, ze kterého se dívka narodila, byl hlavním důvodem rozvodu. S přítelem bydlíme rok a děti vzhledem k jisté genetické zátěži v mé rodině neplánujeme. Přítel a syn se k sobě nechovají jako táta se synem, ale jako kamarádi, což se dle mého v jejich případě neosvědčuje. Přítelův syn si jednoduše dělá, co chce. Naštěstí jsem odolná a odmítám po šestnáctiletém teenagerovi sbírat a uklízet svršky (i spodky), nádobí, nedojedené jídlo, nedopalky z balkónu a další špínu. Netuším, proč bych měla velkému chytrému klukovi dělat poskoka, já se v jeho věku starala o mladší sestru a tátu, který byl kvůli nemoci upoutaný na lůžko, a máma musela vydělávat za dva.

Mé vzdělání je mu pro legraci, můj zadek už ne

Od prvního dne, kdy jsem se k příteli nastěhovala, bylo evidentní, že jeho syna velmi zajímám, ale i irituji, a jako správný „puboš“ mi to dával patřičně najevo. Jsem jen vyučená dámská krejčová, mám malou provozovnu a šiji na zakázku, vlastně spíš opravuji. Kluk mi proto říká „švadla Madla“, což příteli přijde roztomilé, mně o poznání méně. Kluk si to vychutnává. Navíc studuje prestižní gympl a já mám jen učňák. Ztrapňuje mě, když něco nevím, s oblibou komentuje můj vzhled a vkus, můj přístup k domácnosti, k vaření – to všechno by ale ještě nebylo tak hrozné. Odpálkovat chlapa umím, ale uzemnit syna svého přítele, když mi sahá na zadek, komentuje prsa a přítel se tomu směje, není úplně snadné.

Nabídl mi sex!

Není žádnou výjimkou, že když přítel není doma a kluk si přivede kamaráda, baví se hošánkové mimo jiné i tím, že mě komentují. Pochopitelně neglosují mé oči a vlasy, ale partie, které jsou v mém případě jen těžko přehlédnutelné. Příroda ke mně byla štědrá. Nicméně přítelův syn nezůstává jen u komentářů, mnohokrát se mi stalo, že na mě (přesněji, že mi na ně) „omylem“ sáhl, otřel se o mne a podobně. Párkrát, když přítel nebyl doma, mi dokonce řekl, že pokud by táta nemohl, velmi rád vypomůže – asi chápete, jak to myslel. To jsem vždy vybouchla! Každý incident jsem pochopitelně probírala s přítelem, který se u toho velmi bavil. Občas synovi sice promluvil do duše, ale přijde mi, jako by mu ve skutečnosti fandil. Někdy mám pocit, že by mu snad nedělalo problémy se o mě podělit. Když jsem to příteli jednou v rozčílení řekla, pobaveně mi odpověděl: „No, vždyť by to bylo v rodině, ne?“ Tenkrát jsem práskla dveřmi a odešla ke kamarádce. Přítel se musel hodně snažit, abych se přišla vyspat domů.

„Madlenko, nechceš mi umýt záda?“

Abych nebyla jen negativní, přítel mě rozmazluje, nosil by mě na rukou, rád se se mnou chlubí, cítím se po jeho boku jako žena s velkým „Ž“, tak jsem si vedle nikoho jiného nikdy nepřipadala. Jenže vždy to trvá jen dva týdny. Pak přijede synátor a stačí, aby na mne z koupelny zakřičel: „Maminko, nechceš mi umýt záda?“ a jeho táta se tomu zasmál. V tu chvíli mám po náladě. Kdyby šlo o pár nevhodných poznámek, mávnu rukou, ale čeho je moc, toho je příliš.

Doporučujeme

Články odjinud