Seriál Ulice: Magda radikálně řeší situaci. Vybere si Jirku, nebo Mikiho?

Seriál Ulice: Magda radikálně řeší situaci. Vybere si Jirku, nebo Mikiho?

Jirka a Miki už pomalu přestávají normálně uvažovat. Jejich soupeření o krásnou Magdu jim zcela zatemnilo mozek. Dojde až na rvačku. Jak to dopadne? Co všechno se seběhne v seriálu Ulice v týdnu od 3. do 9. června?

Drsná potyčka Jirky a Mikiho

Kam až může zajít soupeření o holku? Jirka i Miki se snaží sbalit Magdu. Oběma se tahle kráska hodně líbí, oběma na ní záleží. Miki si přesto myslí, že to s ní Jirka nemyslí tak vážně jako on. Pak už stačí opravdu málo, aby se do sebe ti dva pustili jako nikdy předtím a došlo dokonce i na drsnou potyčku… Co je tou poslední kapkou? Co se mezi nimi stane? A co to udělá s jejich přátelstvím?

Pokračování 2 / 8

Kapky Šárce i Martinovi

Jak se vyrovnat s rozpadem rodiny, zklamáním i vztekem na ty, kdo to způsobili? Veroničin táta dává Martinovi ostentativně najevo, co si o něm myslí, od chvíle, kdy se o jeho odchodu od rodiny a Veroniky dozvěděl. Teď si díky shodě náhod vyřídí účty i se Šárkou, a to před celou hospodou. Přestože není zastáncem velkých scén na veřejnosti, tentokrát se neudrží… Co ho vyprovokuje k incidentu se Šárkou? Jak to Šárka ustojí? Kdo a jak se jí překvapivě zastane? A jak na tenhle konflikt zareaguje Květa?

Pokračování 3 / 8

Ájin útok na city, Matějovo další rande

Čeho všeho jsou schopní zdatní manipulátoři, kteří chtějí za každou cenu dosáhnout svého? Ája rozjíždí už hodně vysokou hru, aby jí vyšel její projekt jménem Matěj. Přestože ten to má již vyřešené, Ája to stále nevzdává. Chce mu dát lekci a zároveň mu znovu zabrnkat na strunu jeho soucitu. Tentokrát na to půjde ještě rafinovaněji než před několika dny. Obrátí se na Matějova tátu, aby se mu svěřila, jakým těžkým obdobím nyní prochází, a ukázala mu svou lékařskou zprávu… Jak na tom Ája doopravdy je? Jak na její historku zareaguje Tomáš? A jak samotný Matěj, jenž má momentálně plnou hlavu Kataríny a jejího podivného chování?

Pokračování 4 / 8

Divoký mejdan

Jakmile rodiče vyklidí prostor, děti hbitě zorganizují nějaký mejdan. Výjimkou nejsou ani Adam a Kristýna, kteří uspořádají doma party pro pár Kristýniných spolužáků, aby mohla Kristýna strávit večer s Filipem. Jenže tenhle mejdan se nečekaně rozjede a bohužel to nezůstane bez následků… Co všechno se stane? Jak si to odskáče Adam? Proč si o něj budou dělat všichni velkou starost?

Pokračování 5 / 8

Květa vs. Nyklová

Který úder je ten nejméně očekávaný? Nejspíš ten, který vám zasadí vaši nejbližší. Pro Vilmu Nyklovou to je podpásovka od Venduly, díky níž si ji náležitě vychutná odvěká nepřítelkyně Květa. Vendula se totiž právě v Květině hospodě začne ucházet o práci. A to je pro Květu ta správná munice proti Nyklové… Kam až to mezi nimi zajde? A co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině?

Pokračování 6 / 8

Gábina zasahuje

Měly by děti zasahovat do války mezi rodiči? A pokud ano, jakým způsobem? Gábina vůbec netuší, jaké obrátky to nabralo mezi jejími rodiči – Milenou Pumrovou a Radkem Mastným. Teprve teď zjistí téměř celou pravdu a navrch i to, jakou roli v tom sehrál Lumír Nykl. Přestože se Gábina nechtěla do sporu rodičů příliš vměšovat, teď udělá něco, co Lumíra moc potěší… Jak Gábina zasáhne do Lumírovy války proti Mastnému? Co všechno to způsobí? A jakou nečekanou zbraň proti své exmanželce i Lumírovi získá Mastný?

Pokračování 7 / 8

Magdin boj

Co můžeme ovlivnit a na co jsme prostě krátcí, byť se nás to bezprostředně týká? Magda má v poslední době pocit, že se osud spikl proti ní. Nejlepší přátelé se kvůli ní do sebe pustili takovým způsobem, že tekla krev, ve škole to houstne každým dnem kvůli Jakubovi a jeho známce z matematiky. Nyní vyjde najevo dokonce něco, co zásadně změní Magdin pohled na celou situaci a co ji přiměje k radikálnímu rozhodnutí… Co se stane? K čemu Magda dospěje? A co se odehraje mezi Jirkou a Mikim, kteří o Magdu už pár měsíců soupeří?

Pokračování 8 / 8

Filipovy průšvihy

U někoho jsou průšvihy na denním pořádku, přestože se o to ani příliš nesnaží. Stačí jen pár malérů a už se to veze a nabaluje podobně jako lavina, která se náhle spustí. Filip šel z průšvihu do průšvihu doma i ve škole pár měsíců. Teď už musí sekat latinu, jinak si to škaredě odskáče. Přestože se snaží, malér si ho stejně najde. Stačí, aby šel se spolužáky na mejdan, který se nečekaně rozjede díky alkoholu, jenž poteče proudem. Aniž by o to Filip nějak usiloval, opět si pořádně zavaří… Co Filip vyvede? Jaké to má následky? A kdo tenhle mejdan odnese nejvíc?

Doporučujeme

Články odjinud