Magie ovládla pračky Zanussi ZQ

Magie ovládla pračky Zanussi ZQ

Horkou novinkou mezi produkty značky Zanussi jsou automatické pračky nové řady ZQ. Novou klíčovou vlastností těchto praček je důmyslný kulový ventil nazvaný "magická koule", který zaručuje lepší a účinnější mycí účinek, dále bezpečností filtr, který nevyžaduje žádnou údržbu a zachytí i ty nejmenší předměty.

Magie ovládla pračky Zanussi ZQ

Horkou novinkou mezi pr odukty značky Zanussi jsou automatické pračky nové řady ZQ. Novou klíčovou vlastností těchto praček je důmyslný kulový ventil nazvaný "magická koule", který zaručuje lepší a účinnější mycí účinek, dále bezpečností filtr, který nevyžaduje žádnou údržbu
a zachytí i ty nejmenší předměty. Není náhodou, že se tato řada jmenuje ZQ. V angličtině tato zkratka znamená Zanussi Quality. A proto má kvalita od dnešního dne nový význam, který se jmenuje Zanussi!

"Magická koule"je nový systém vypouštěcího ventilu, který se podílí na snížení spotřeby energie, zlepšení účinnosti praní a celkově efektivnějším a levnějším provozu pračky. "Co je to magická koule? Je to kulový ventil, který byl vyvinut a navržen výzkumným a vývojovým týmem Zanussi" , informuje Josef Bláha, obchodní ředitel společnosti Electrolux Domácí spotřebiče. "Pračka má ve vypouštěcím traktu umístěn kulový ventil, který je tlakem vody během praní pevně uzavírán, ale který se při zapnutí vypouštěcího čerpadla otevírá. Energii šetří tím, že se ohřívá jen voda ve vaně nikoli všechna voda, jak je tomu u současně používaného systému. Tím dojde ke snížení spotřeby elektřiny o jednu energetickou třídu. A to ještě není všechno! Pračky ZQ využívají 100% pracího prášku po celou dobu praní a navíc se žádný prací prostředek nehromadí ve vypouštěcím traktu. Tím je zaručeno lepší máchání a ve výsledku je celý provoz pračky levnější", vysvětluje Josef Bláha.

Další inovací je nový filtr, který je určen pro zachycení větších předmětů, jako jsou mince, ale i menších jako vlásenky atd. Vylepšený filtr s praktickou vysunovací vypouštěcí hadicí nepotřebuje téměř žádnou údržbu. Zlepšení se pochopitelně dotkla i konstrukce pračky.Výsledkem je prodloužení životnosti výrobku a vyšší stabilita pračky při provozu.

Nový elegantní klenutý přední panel v designu Delta 3 dodává novým pračkám Zanussi vynikající a stylový vzhled, který je navržen i pro lepší přehlednost. Například nejčastěji používané programy jsou pro snadnější volbu označeny žlutou barvou. Uživatelé jistě ocení i ergonomický tvar voliče programů. Nový velký plnicí otvor o průměru 30 cm znamená snadnější plnění a vyjímání prádla a lepší viditelnost vnitřní náplně. Dveře se otevírají v úhlu 130 stupňů, který umožňuje volný přístup k bubnu, zatímco dveře mají dětskou pojistku. Stačí za pomocí mince natočit knoflík, tím se dveře zablokují a nelze je zavřít ani uvést spotřebič do provozu. Skryté a zesílené zavěšení dává pocit robusnosti a umožňuje zavírání dveří do roviny s povrchem předního panelu.

Nové pračky Zanussi ZQ se budou prodávat již od 10.490,- Kč přičemž předpoklad je, že nejprodávanější model bude FA 832 za 12. 490,- Kč

zdroj: Impact

Doporučujeme

Články odjinud