Mahulena je zamilovaná - její nový psí miláček se jmenuje Umberto Bočan | Zdroj: ROGZ

Zdroj: ROGZ

Mahulena je zamilovaná - její nový psí miláček se jmenuje Umberto Bočan

Zatímco o tom, co je nového v osobním životě Mahuleny Bočanové, můžeme jen spekulovat, o jedné její lásce přece jen něco víme. Pořídila si roztomilé osmitýdenní štěně anglického bulteriéra a je do něj baznadějně zamilovaná.

Hned jak si štěně přivezla domů, vyrazila s ním do obchodu chovatelských potřeb, aby mu nakoupila to nejlepší. Malý bulteriér dostal jméno Umberto Bočan, zkráceně Umba.

Umbík měl být původně František. V představách jsem totiž měla hnědobílého Frantu a později k němu bílou Růženu, ale jak nečekaně přeskočila jiskra mezi úplně jiným pejskem, Franta mi k němu vůbec nešel. V papírech má Umberto a jak na mě koukal a vrtěl ocáskem, najednou přesně jako Umberto vypadal ,“ vysvětlovala Mahulena Bočanová, jak dostal její pejsek jméno.

Na první nákup se do obchodu ROGZ vydala s dcerou Marinou, aby pro nového člena rodiny společně vybraly nový pelíšek, obleček, obojek, pamlsky a hračky. „Pohodlný pelíšek jsme tu sice s Marínkou vybraly, ale jak to dopadne, je předem jasné. Do týdne spí s námi v posteli,“ smála se Mahulena a hladila štěně za ušima.

A jak se Umba líbí dceři Mahuleny, Márince? „Marínka je od narození zvyklá na pejsky. Vždycky jsme je měli, tohle už je náš třetí bulteriér. Marina vyrůstala s bulíkem a anglickým mastifem. Psů se vůbec nebojí a oni to cítí. Navíc bulíci jsou k dětem ideální, milují je. V Anglii je mají skoro v každé školce,“ pochvalovala plemeno Mahulena.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud