Máj lásky čas

Máj lásky čas

Můžeme ho nazývat květen nebo máj, je to zkrátka pátý měsíc v roce, kdy všechno začíná kvést, příroda se naplno probouzí a my s ní. Na našich tvářích se objevuje úsměv, protože sluníčko tak příjemně hřeje!



Zima byla dlouhá a najednou je všechno barevné a příjemné, život vypadá téměř snazší a my máme chuť něco zažít, objevit, změnit… Máj je svůdný a mámivý, užijte si ho s do ruda vybarvenou péčí pro vaši pleť, tělo i smysly.

Rtěnka High Impact Lip Colour je nabitá úžasnými účinky. Poskytuje intenzivní hydrataci a současně pomáhá chránit křehkou pokožku rtů proti UVA a UVB paprskům.

Suché rty pohladí a okamžitě po aplikaci zlepší jejich stav; rty zanechává jemnější, hladší a vláčné.

Rtěnka High Impact Lip Colour SPF 15 je bohatá na peptidy, rty při pravidelné aplikaci vypadají plnější.

Některé barvy jsou stvořené pro to, aby zasahovaly srdce a stávaly se legendami. Červená je jednou z nich. Výrazná rubínově rudá, která vyzařuje žhavými a podmanivými vibracemi v oslavě vášně. Právě taková červená halí dámskou vůni Lancôme: Magnifique. Lancôme s planoucím srdcem prosazuje nejvášnivější druh ženství.

Vůně odhaluje svou omamnou moc při kontaktu s kůží: přepychová, horoucí, jasnozřivá, kořeněná, květinová a dřevitá vůně, která je utkána z nejvznešenějších surovin.

Spojení kořeněných a dřevitých tónů v sobě nese špetku neuctivosti, která jde proti očekávání – je tak dokonalá pro volnomyšlenkářské a vznešené ženy, které zbožňují ryzí, nekompromisní a sebejisté kompozice vůní.

Hmota pleťového krému s extraktem z květů japonské třešně je stejně lehoučká a narůžovělá jako kvítek tohoto krásného stromu. Voňavý krém má vysoce regenerační, zpevňující a hydratační účinky. Obsažený vitamin E působí protizánětlivě a zabraňuje poškození pokožky volnými radikály.

Máslo karité podporuje ochranu pleti před UV zářením, napomáhá udržení pružnosti pleti, zklidňuje a regeneruje. Výsledkem je viditelně hydratovaná, vyživená a rozjasněná pleť.





ČTĚTE TAKÉ:

Letní trendy v manikúře




Doporučujeme

Články odjinud