Make-up naše druhá kůže

Make-up naše druhá kůže

Pro dokonalý vzhled vašeho líčení je extrémně důležitý správně zvolený make-up, který splyne s vaší pletí a nebude na tváři vytvářet dojem masky. Nejde jen o barevný odstín, ale také o texturu vhodnou pro váš typ pleti. Pokud se budete snažit dohnat opálení tmavším make-upem, výsledný dojem bude působit přinejmenším divně.

Make-up si vyzkoušejte na vlastní kůži!


Volba vhodné textury





Inspirujte se novinkam




Dokonalá metamorfóza pro bezchybný vzhled pleti od L´ORÉAL




Dlouhotrvající podkladový make-up, který vydrží víc, než si dokážete představit od Maybelline
Nový SuperStay 24 podkladový make-up, který posouvá hranice dlouhotrvajícího líčení. Díky jedinečné receptuře, spojující patentovanou technologii Micro-Flex a pružnost elastomerických silikonů, vydrží nový make-up SuperStay 24 hodin, bez otisků, beze skvrn.

18 hodinová trvanlivost, prodyšné a matné přirozené líčení od Lancôme
Textura prosycená molekulami vody, dokonale splývá po povrchu pleti – nabízí tak nepopsatelný pocit svěžesti. Pleť je ideální měrou hydratovaná a dokonale matná. Je hedvábně jemná, září, ale nepůsobí napudrovaně. Lesk, viditelné póry i nedokonalosti pleti jsou s jemností redukovány a make-up působí bezchybně i po 18 hodinách, jako kdybyste byla právě nalíčená. Teint Idole Silky Mat se hodí pro všechny typy pleti, dokonce i pro citlivou pleť. Garantuje ochranu SPF 16, chrání tak pleť před každodenním působením UV paprsků.

Kamila Netolická

Doporučujeme

Články odjinud