Malajsie hledá sexšpióny

Malajsie hledá sexšpióny

Islámské úřady v jednom ze 13 spolkových států Malajsie, sultanátu Trenggan, vyhlásily nábor nových pracovníků se zvlátním určením. Jde o špióny, kteří mají v popisu práce upozorňovat na nevhodné chování milenců na veřejnosti.

Hledají se dobrovolníci, kteří budou vycvičeni k tomu, aby pozorovali parky a opuštěná místa a plašili milenecké páry, které se chystají k sexuálním hrátkám. Vláda chce zavést tento program, aby zvrátila dosavadní nežádoucí vývoj v zemi. Nežádoucích případů "těsné blízkosti a hříchu" je totiž čím dál tím víc. Má z toho těžkou hlavu především předseda státního výboru pro islám a dobročinnost Rosol Wahid, který celou akci koordinuje.

"Těmito informátory by dost dobře mohli být třeba vrátní v hotelích nebo servírky v restauracích," vysvětluje svou vizi. ""Pracovali by pro náš výbor na vedlejší úvazek jako pomocní agenti, kteří by dodávali detailní informace. Policisté samozřejmě potřebují ke svým zásahům znát dostatečné podrobnosti. Jinak by mohlo docházet k omylům a oni by se vrhali na sezdané páry."

Dobrovolní pomocní špióni by byli za své tipy jednorázově odměňováni. Zda půjde o pronásledování pouze rodilých obyvatel země nebo i zahraničních turistů, Rosol Wahid neupřesnil. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud