Malé košíčky - nejčastější chyba při výběru podprsenky

Malé košíčky - nejčastější chyba při výběru podprsenky

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Připravily jsme pro vás odpovědi na nejčastější dotazy dívek a žen,které nakupují v naší Poradně správných velikostí podprsenek v Bílé labuti, či se radí na našich internetových stránkách.

Říká se, že 80 % žen nosí nesprávnou velikost podprsenky, ale jaká chyba se vyskytuje úplně nejčastěji? Je to zcela jistě podceňování hloubky košíčku, tj. že většina žen nosí menší košíčky, než by si jejich ňadra zasloužila!

Pokud přijde zákaznice k nám, nejdříve jí změříme pod prsy a přes prsa krejčovským metrem se speciálně upravenou rubovou stranou, na které jsou vyznačeny velikosti.

Každá druhá žena je překvapena hloubkou košíčku u podprsenky, kterou jí nabídneme k vyzkoušení, a přesvědčuje nás, že košíček bude zaručeně velký. Ale nakonec si podprsenku v kabince vyzkouší, a pokud ňadra do podprsenky vloží tak, aby měla kostice těsně pod prsy a střední díl podprsenky jí přiléhal k hrudi, ukáže se, že podprsenka sedí dobře. Ňadra nesmí z košíčku přetékat a ani košíček odstávat či vlnit se.

A jak poznáte, že jsou košíčky pro vaše ňadra malé?

Pokud střed podprsenky odstává, nepřiléhá k tělu, znamená to, že máte příliš malé košíčky. Prsa se do nich nevejdou a odstrkují tak středový díl (spojení mezi košíčky) od hrudi. Potřebujete tedy podprsenku s hlubšími košíčky.

Skutečnost, že obvod podprsenky mezi prsy k tělu nepřiléhá, často svede ženy či dívky k mylnému závěru, že potřebují menší a ještě menší obvod, ale pokud nezvolí hlubší košíčky, problém s dobře sedící podprsenkou nevyřeší.

Když je to tak jednoduché, tak proč 50 % žen nosí malé košíčky?

Protože si podprsenku nasadí správně jenom na půl. Upraví podprsenku tak, aby ňadra vypadala dobře do výstřihu, ale kostice nemají vloženy těsně pod prsy a na těle. Pak stačí zvednout ruce nad hlavu a část ňader spodem "vypadne" ven. Není toto i váš problém?

Klepněte pro větší obrázek

Zdroj: www.podprsenky-poradna.cz

Doporučujeme

Články odjinud