Malování, které nepotřebuje odličování

I Vy jistě patříte mezi velké procento žen, které cítí potřebu na své tváři něco poopravit? Která z Vás by i po ránu nechtěla vypadat perfektně nalíčená? V tom případě k Vám přichází revoluční novinka z oblasti permanentního make-upu a tou je Long-Time-Liner. Přichází k Vám z německa, kde za sebou nechala již velký počet spokojených žen. Tato nová a jemnější metoda spočívá v tom, že se barva, nebo-li pigment aplikuje do vrchní vrstvy pokožky jemnou akupunkturní jehlou. Odtud se, v závislosti na schopnosti regenerace kůže , během 3 – 5 let ztrácí. Používá se velmi přirozených, minerálních a decentních barev. Metoda není bolestivá, nekrvácí, nevznikají stroupky ani jizvy a tímto je odlišná od klasického permanentního make-upu.

Barevná operace – nejprve se dohodnete se speciálně vyškolenou kosmetičkou na tom, jak má nalíčení vypadat. „Na začátku celé procedury se zákrok perfektně předkreslím speciální tužkou. K samotné aplikaci dojde až poté, když klientka s návrhem souhlasí. Sama dávám přednost co nejpřirozenější formě a snažím se rozmluvit opak." říká kosmetička Andrea Bolomová ze salonu Bella Dona www.belladona.cz

Rty - Na rtech se nedělají pouhé kontury jako u klasického permanentního make-upu, ale jde o jemné vystínování celé plochy s pozvolným přechodem od výraznějších okrajů. Cílem celého zákroku je dosažení ideálního tvaru, plnosti, výraznější barvy, a přirozeného vzhledu.

Obočí - I v tomto případě zaručí klientce metoda Long-Time-Liner vždy upravené obočí bez jediné chybičky. Celý zákrok spočívá ve ztmavení, zvýraznění, korekci vad v symetrii a délce obočí. Jedinečný způsob nanášení pigmentu – takzvané vláskování se praktikuje u nanášení barviva na obočí. Takto lze korigovat vady v symetrii i délce obočí a zvýraznit jeho barvu. Vláskování zajistí přirozený vzhled obočí i při pohledu z bezprostřední blízkosti.

Oční linky – Metoda Long-Time-Liner nezapomněla ani na ženy, které potřebují zvýraznit a podtrhnout to, co je na ženách nejkrásnější a nejsvůdnější – oči. Jde spíš o to, aby řasy vypadaly opticky hustší, protože pak je tvář celkově výraznější. Takto vytvořené oční linky působí jemně, přirozeně a při zavřených očích nejsou vidět. Díky zjemněné metodě permanentního make-upu Long-Time-Liner získává tvář nenásilnou svěží jiskru, která nezhasíná v žádné situaci. Zákrok provádí certifikované studio Bella Dona, Ostrovní 20, Praha 1. tel. 224 931 269, www.belladona.cz

provádí salon Bella Dona OSTROVNÍ 20, 110 00 PRAHA 1, Tel. 224 931 269 SALON@BELLADONA.CZ, WWW.BELLADONA.CZ

Doporučujeme

Články odjinud