Malý penis nemusí být na škodu: Jaké jsou jeho výhody a kdy ho oceníte? | Foto: iStock

Foto: iStock

Malý penis nemusí být na škodu: Jaké jsou jeho výhody a kdy ho oceníte?

Má váš partner menší penis? Nemusí to být vůbec na škodu. Právě naopak. Podle názorů sexuologů nabízí malý penis několik výhod. Které z nich to jsou a jaký je jejich přínos pro sexuální život?

Znáte nejvzrušivější místo vaginy?

Občas si lidé myslí, že s malým penisem nemůže muž ženu uspokojit. Jak upozorňují mnozí sexuologové, je to omyl. Je totiž dokázáno, že nejvzrušivějším místem vaginy je především první třetina její hloubky. Co z toho plyne? Že někteří pánové se stresují naprosto zbytečně. Pro řadu žen je vhodnější a uspokojivější penis malý a širší než penis příliš dlouhý. Navíc má malý penis při sexu několik výhod. Proberme si je postupně.

Záleží na velikosti penisu, nebo ne? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

1. Uvolnění místo bolesti: Malý penis nenaráží na děložní čípek

Výhodou kratšího penisu je i fakt, že se žena nemusí obávat nepříjemné zkušenosti. U velkého přirození často hrozí, že bude partnerka pociťovat bolest, obzvlášť pokud penis naráží na děložní čípek. Nepříjemné mohou být i pocity po styku, kdy žena může mít oblast vaginy zhmožděnou, a s tím spojené bolesti například při sezení. Tento problém se netýká žen, které mají partnera s menším penisem. Bez obav se mohou kdykoliv při milování uvolnit, aniž se musejí obávat bolesti nebo rizika poranění.

Pokračování 3 / 5

2. Sexuální styk je bezpečnější

Další výhodou menšího mužského přirození je také „bezpečnější“ sexuální styk, a to především z hlediska možných odřenin a dalších nepříjemných vnitřních pohmožděnin, které jsou spojeny s přehnaně hlubokým průnikem. Ženy se nemusejí bát ani rychlejšího tempa nebo náročnějších sexuálních pozic a mohou lépe sladit rytmus i intenzitu styku s partnerem. Experimenty mají zkrátka zelenou. V situacích, kde by velký penis nejspíš ublížil, malý penis poskytuje velký sexuální prožitek a nové netradiční zážitky.

Pokračování 4 / 5

3. Orální sex bez obav

Není novinkou, že většina mužů má slabost pro orální sex, což je v případě velkého penisu pro ženy často oříšek. I proto mohou zajásat partnerky mužů s menším údem, nehrozí jim totiž žádné faux pas jako nedostatečná stimulace, dávivý reflex nebo snad natržený koutek úst. Mnoho mužů má při orálním sexu rádo techniku hlubokého hrdla, kdy se penis dostává do ženských úst co nejhlouběji. Právě zmíněný akt je díky jeho kratší délce snadněji proveditelný. Ženy při něm mohou svému protějšku daleko lépe splnit tajná přání a spolehlivě muže uspokojit, aniž se samy cítí nepříjemně.

Pokračování 5 / 5

4. Muži s menší chloubou bývají kreativnější

Odborníci na intimní vztahy partnerů mají pro ženy ještě jednu dobrou zprávu. Muži s menší chloubou jsou podle odborných názorů většinou daleko snaživější. Jsou si totiž vědomi, že musejí projevovat kreativitu v milostné oblasti i ve vztazích. Zkoušejí nové věci s větší motivací a rádi více experimentují. Tyto vlastnosti z nich dělají šikovné a nepřekonatelné milence, kteří své partnerce dopřávají intenzivnější prožitek z milování. V zásobě mohou mít oproti jiným pánům mnohem více způsobů, jak své polovičce udělat dobře. Často jsou prý také vůči partnerkám tolerantnější a nepostrádají vynalézavost.

Ve výsledku daleko více než na velikosti penisu záleží na tom, jak jsou partneři sladění a jak dokážou v posteli komunikovat, aby si vzájemně vyšli vstříc. 

Doporučujeme

Články odjinud