Máme jet na dovolenou s přáteli, jenže manželův kamarád byl mým milencem

6 komentářů

Dasa63
30. srpna • 15:52

Je to celé vymyšlené! To nemůže být pravda. Nerozumím tomu, proč by si lidé takto komplikovali život. Kromě toho dovolenou je třeba plánovat předem, nahlásit si jí v práci, často není možné si jí vybrat, když zrovna nedovolí provozní podmínky. Navíc jet na dovolenou s přáteli je fajn ve dvaceti, ale ne ve čtyřiceti. Aspoň já jsem ráda, že jsem jen se svým chlapem a máme konečně čas jeden na druhého a na společné zájmy.

hynek
19. srpna • 7:37

Nedovedu si také některé situace představit, zejména, že mně kamarád (byť sebelepší) organizuje dovolenou anebo představa ležet (pro jistotu) týden břichem na písku (aby - při pohledu na exmilenku - pláž neřvala: Úúúchýýýl!"). :)
Pak je ještě druhá možnost, dát "nějak" dohromady druhou dvojici a občas si udělat swingers... Ale to už bych mohl rovnou tvořit podobné příběhy jako Dáma. :)

Truda
10. srpna • 21:58

Paní je hodně neukázněná. I zahýbat se musí umět. V naprostém soukromí gejzír vášní, když už se tedy nemůže ovládnout a musí vyzkoušet jiného chlapa, ale na veřejnosti ani jeden podezřelý dotyk nebo pohled - jsme dospělí, snad se umí natolik ovládat. Semtam milence trochu shodit nebo pomluvit (Představ si Karle, jaký je ten Pepa blbec, nešika, trouba a motovidlo, to ty bys to vyřešil rychleji, líp a chytřeji, no on na tebe prostě nemá, jó já tě nemít, chudák manželka toho ubožáka, no nechtěla bych být v její kůži, ale má, co chtěla a co si vzala, že....) Manžel bude spokojeně vrnět, jaká je jeho žena chytrá, protože ví, že má doma génia, a žena si spokojeně vrní, protože milenec jí před dvěma hodinama způsobil orgasmus do bezvědomí. Spokojená manželka s písní na rtech uklidí celý byt, uvaří báječnou večeři a těší se na další rande. Manžel je rád, jaká je doma pohoda, a spokojeni jsou všichni. ................ Jen nezralá puberťačka se děsí možnosti, že se prozradí. Já bych na tu dovolenou klidně jela - a vrkala na manžela, ať se milenec trápí, že. O to radostněji by pak fungoval po návratu.

farah.farah
10. srpna • 14:09

Já tomu příběhu prostě nevěřím. Ještě si umím představit, že nějaký manžel koupí dovolenou bez předchozí dohody s manželkou ale nevěřím tomu že by to koupil rovnou pro 4 osoby aniž by se zeptal svého kolegy kamaráda jestli vůbec může/chce jet s nimi na dovolenou. Myslím že v reálu by si ten kolega mylenec našel prostě nějakou výmluvu aby to odmítl...od šetříme po zvažuju že manželku překvapím romantickým výletem do Paříže nebo možná pojedeme k babičce nebo prostě máme už dovolenou naplánovanou na jiný termín.....
Moc se do té situace pravda vžít neumím, bo milence neprovozuju, ale pokud už bych se ocitlla v takové situaci tak bych se snažila z té dovolené nějak vykroutit. Dohodnout se s milencem ať manželovi řekne že jet nemohou ...určitě mají i jiné kamarády kteří by mohli jet s nimi a pod.
Nebo bych zvážila říct manželovi, že pravým důvodem není rozhádanost se Šárku ale prostě to, že má pocit, že po ní jeho kolega vyjíždí a že se jí to nelíbí..taková polopravda a že s ním prostě odmítá být na dovolené a chodit před ním v plavkách a pod...možná bych bývalého milence varovala předem, že to budu hrát tímhle směrem, tak že pokud by ho manžel konfrontoval, tak by mohl potvrdit, že ho to fakt mezí ale že jednou tak trochu zkusil po jeho ženě vyjet, že měli zrovna nějaké problémy s manželkou a jeho nenapadlo nic chytřejšího než že v ní chtěl vzbudit žárlivost a pod........

Rambíša
10. srpna • 11:41

Je to blbost někam jezdit s nějakými "přáteli" ! Myslím,že by to měla paní včas zatrhnout,rozhodně tam nejezdit,jinak to špatně dopadne a rozes.erou se dvě rodiny....Nechápu,co jsou lidi schopní dělat,vždyť ten jinej je vlastně stejnej jako ten manžel a po pár letech zase dojde na odskok zase s nějakým jiným kamarádem???

Betyyna
9. srpna • 19:15

Když úplně pominu toho exmilence, tak mě by vytočilo už to, že zamluví dovolenou bez mojeho vědomí s jinou dvojicí, aniž by se zajímal o to, jestli je mi to příjemné, navíc když jsem zřetelně řekla, že s druhou stranou mám problémy.

Doporučujeme

Články odjinud