Hranaté nehty

Hranaté nehty

Oválné nehty
Kulaté nehty
Mandlové nehty
Baletní nehty
6
Fotogalerie

Manikúra je důležitá: Co o vás prozradí tvar nehtů?

Myslíte, že na tvaru nehtů nezáleží? Mýlíte se! Aniž byste to totiž tušila, tím, jak si ráda upravujete nehty, můžete svému okolí beze slov naznačit, jaká jste osobnost. Jaký tvar nehtů volíte právě vy?

Hranaté nehty

Nenecháte nic a nikoho, aby vám vstoupil do cesty a překazil vaše plány. Tvrdě na sobě pracujete a jdete si přímo za tím, po čem toužíte. Hranaté nehty často nosí sportovkyně, které jsou zvyklé na sobě dřít. Umíte si prosadit svou a být vidět. Estetika ale není vaší silnou stránkou.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 2 / 6

Oválné nehty

Pokud si necháváte nehty zarovnávat do zaobleného tvaru, znamená to, že jste asertivní a víte, co chcete. Jste velmi komunikativní a umíte si prosadit svůj názor. Na to, abyste dosáhla svého, ale netlačíte silou, naopak. Dokážete přátelským a milým způsobem přesvědčit ostatní, aby se nadchli pro stejnou věc. Proto jste také v kolektivu velmi oblíbená.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 3 / 6

Kulaté nehty

Kulaté nehty jsou nejčastěji vyhledávaným způsobem úpravy. Znamená to, že nemáte ráda být výstřední a nápadná, volíte spíš konzervativní vzhled a občas se schováváte v davu. Jste spíš tišší povahy, ale mezi přáteli jste oblíbená, protože vědí, že jste hodný člověk s měkkým srdcem.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 6

Mandlové nehty

Tyto nehty naznačují, že jste člověk, který má rád drama. Umíte zaujmout veřejnost, je vás vidět i slyšet a drama máte ráda i ve vztazích, které často připomínají Itálii. Ženy s tímto tvarem nehtů často bývají velmi kreativní a uplatňují se jako umělkyně.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 5 / 6

Baletní nehty

Ženy, které si nechávají upravovat nehty do tvaru baletních špiček neboli balerín, jsou velmi subtilní a elegantní. Působí velice křehce a zranitelně a často takové bývají, když však jim o něco jde, dokážou být odhodlané a bojovat si za své cíle.

Klepněte pro větší obrázek

Pokračování 6 / 6

Špičaté nehty

Tento tvar nehtů volí velmi extravagantní ženy, které rády poutají pozornost. Dost často je ale křiklavý vzhled to jediné, co umí nabídnout. Elegance je jim cizí a občas tíhnou k lacinému vzhledu.

Jsou rády středem pozornosti, ať to stojí, co to stojí. Pokud mají pocit, že jim někdo chce zastoupit cestu nebo od nich odvést pozornost, nemají problém své špičaté drápy použít.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud