Manžel mě zklamal. Po rozvodu už jsem lásku nenašla

8 komentářů

Skořepinka
5. května • 19:10

Také se přidávám do diskuse. Byla jsem 15 let vdaná a prošla jsem si samotou v manželství a psychickým týráním. Dlouho mě trvalo, než jsem se odhodla žít sama s dvěma dětmi. Dnes vím, že jsem to měla udělat dřív. Letos už to bude zase dalších 15 let, co jsem rozvedená a nebyla jsem schopná navázat další vztah. Určitě za tím je obava, že se to bude opakovat a nedůvěra. K článku připojuji doporučení, aby paní z manželství velmi rychle odešla. Stejně už chováním manžela skončilo.

Hanninka
25. října • 14:06

Tak jak tady čtu komentáře, tak se taky přidávám do klubu ... čím myslíte že to je?
Já jsem rozvedená 3 roky a dosud jsem nenarazila na chlapa, co by mě jakkoliv oslovil ... že by taky nějaký blok? Možná je to tím, že dneska Ti chlapi stojí za starou belu a ženské je prostě lépe samotné ... ale okolí mě stále tak nějak "nutí" - sice nepřímo, ale není jediný člověk, který by se nedivil, že tak hezká a pracovitá, fajn ženská je bez chlapa ... možná právě proto ... :-)

Jiřka4
25. října • 13:18

Také mám nějak problém zamilovat se v pravém slova smyslu.Rozvedená jsem více jak patnáct let.Asi nějakej blok...

LencaV
23. října • 14:31

Někde jsem četla, že ženská po čtyřicítce si dokáže krásně a spokojeně žít sama bez toho, aby měla pocit, že je o něco ochuzená...

Morseovka
17. října • 18:22

jj to známe,když ptáčka lapají a pak se v tom babo vyznej.....

Veraky
14. října • 22:14

čím to asi bude,že máme stejné zkušenosti?

Charlott
12. října • 12:23

Prožila jsem téměř to samé a jsem na tom stejně. Žádného dalšího mužského už nemám odvahu hledat a dcera už mužský vzor nepotřebuje, je jí 19 let. Za to je doma klid a nikdo nikde nehuláká kvůli košilím či teplé večeři. To je na druhou stranu taky neocenitelné.

BlankasKubíčkem
12. října • 12:06

Jéje, tuhle paní bych ráda poznala.... EXmanžel Jirka, co se před svatbou choval jak Oldřich Nový a po svatbě a narození dítěte jako primitiv, pro kterého je manželka cuchta a málo se mu věnuje... není to ten samý???
:-))
:-))

Doporučujeme

Články odjinud