Manžel se začal v 45 letech depilovat a chodit na kosmetiku – a mně se to hnusí

18 komentářů

janky
13. října • 22:21

je to těžké - já se třeba před lety chtěla, a následně i musela v práci holit (nohy a podpaží), manžel byl silně proti. Ale po těch kecech, co jsem musela třeba ve sprchách u bazénu, kam jsem chodila s dětmi na plavání, poslouchat, jsem se prostě holila, ať se mu to líbilo, nebo ne. Bylo mi to prostě nepříjemné. A to mi bylo přes pětatřicet, takže žádná zblbnutelná mladice. Tož toho chlapa dokážu pochopit, je-li těch narážek už prostě moc, že vyměkne a začne se odchlupovat, ať se to zákonné choti líbí, nebo ne....

janky
13. října • 22:18

Mata69: a to je chyba:-))

Mata69
9. října • 17:12

Elynor: nějak asi velký vzorek obyvatelstva nemám, ale protože to jsou chlapi mé věkové kategorie, a pár známých a kamarádů kolem sebe mám - všechno jsou "chlupáči" :-) (tedy aspoň na viditelných místech, víc nezkoumám)

Mata69
9. října • 17:11

Já bych ale řekla, že v této věkové kategorii se takovým modním vlnám již tak silně nepodléhá...Že by chlap v pětačtyřiceti najednou měl tak silnou potřebu se kompletně vyholovat, ačkoliv do té doby byl se svým porostem v pohodě....notabene "kvůli chlapům v posilovně"?
Pravda je, že taky na něj mohla padnout druhá míza a chce se vyrovnat mladším. Pak dělají chlapi všelijaké pitomosti. I to je možné.

Elynor
9. října • 14:24

frakira: z toho, co vidím na vlastní voko, pravda, čárky si nedělám, takže je to jen takový přibližný odhad, přesná čísla ti nedodám :-)) ale byl by to zajímavý experiment, nechat pány nastoupit stylem "chlupáči vpravo, holí vlevo" a přepočítat je... mohla by u toho bejt legrace.

MíšaS
9. října • 12:13

to vypadá na změnu pohlaví... :-(

frakira
9. října • 12:09

Elynor: "dnes je to tak půl na půl"kde beres ty statistiky? :-)))

j66
8. října • 15:58

Prostě ted je modní se holit, tak co je na tom divného. Chlupatí muži se v modních časopisech nevyskytují. Ženy se přece také holí.

Elynor
8. října • 15:02

Dodatek - ono je to asi opravdu normální, za poslední dva roky se poměr přírodní versus vyholení muži výrazně změnil ve prospěch těch druhých. Ještě před těmi dvěma lety byl muž vyholený kompletně i na intimních partiích výjimka, dnes je to tak půl na půl, a muži vyholení všude po těle kromě těch intimních partií, ti už málem převažují. Taky je otázka, jak často mají manželé z článku intimní styk - jestli jednou v roce na vánoce, tak pána celkem chápu, že kvůli tomu se nehodlá rozrušovat, a bude se dál holit, i když se to paní nelíbí :-)

Elynor
8. října • 14:52

Mně by zas vadil chlupatej, například to, co je na ilustrační fotce, to už je skoro hodně porostu. To by bylo na hraně toho, co jsem ochotná připustit jako přiměřené ochlupení. Muže zarostlé úplně všude, že to vypadá, jako by měli svetr, to bych si do postele nepustila. Jenže to je snadná pomoc, prostě si takového nevyberu a je to. Jinak je mi to fuk, pokud se pán chce holit všude, jeho věc, a moje zbytečná starost. Ani mi nepřijde nijak přehnané chodit na kosmetiku a pedikúru, kde je psáno, že to není pro muže? Jestli je někomu taková péče příjemná a vydělá si na to, aby si to zaplatil, tak proč by tam nechodil. Dřív na to třeba neměl ten čas a peníze, teď má, nebo dřív nebyly takové služby dostupné a teď jsou... důvodů může být mnoho. I chlapi v posilovně jsou přijatelný důvod, vždyť plno ženských taky dělá věci podle toho, co jim řeknou kamarádky...

Mata69
8. října • 14:22

No, taky se mi důvod "co by řekli chlapi ve sprše v posilovně..." moc nezdá....ledaže by měl kolem sebe partu samých mladých metroseuxálů. I tak mi takové zdůvodnění u chlapa ve 45ti letech přijde nedůvěryhodné. Přikloním se k většině - asi za tím bude nějaký zajíček.
No a nebo (nevim co je horší) si po letech troufl přiznat (zatím sám sobě) svoji orientaci na stejné pohlaví a holí se kvůli chlapovi.

Babaloo55
8. října • 14:10

Jsem se svým mužem přes třicet let, dostal mě svým úsměvem, krásně modrýma očima, bujnou kšticí, vousy a především mužně zarostlou hrudí. I když pochopitelně se počáteční euforie a touhy dávno vytratily, vždycky, když jeho zarostlou hruď vidím, vzpomínky se vrátí. Co respektuji, že mu, když ho stříhám, oholím (lehce) zarostlá ramena (zarostlá záda tedy nemusím, to je fakt), to se nedá nic dělat, to větší ochlupení věkem přichází. On sám si udržuje lehký porost na tváři a obočí.
Snad bych poradila, aby se manžela zeptala, čí názor je pro něj důležitější. Jestli její, nebo chlapů ve sprchách. Vůbec mi přijde divné, že (by) se chlapi zajímali o to, jak který z nich vypadá, to mi moc nesedí. O té milence se neodvažuji spekulovat, takovou zkušenost nemám, ale.....???

elvia2
8. října • 9:44

Také bych to viděla na škodnou v revíru.

lebahu
8. října • 7:31

Mimochodem, jsem ráda, že jsem stará pažba, móda komplet depilovanejch chlapů naši generaci minula a zajíci mě (zatím) nezajímají :-))

Elaa
7. října • 21:33

jj, přinejmenším druhá míza...(ale spíš bych řekla, že nějaká mladá kočička v dohledu, ne- přímo v posteli...)

lebahu
7. října • 19:42

Taky si myslím, že pokud o sebe začal v 45 letech náhle nápadně pečovat (a tenhle to teda fakt přehání) je za tím nějaká mladá Bárbína, která to vyžaduje. Holt věk na druhou mízu jak vbyšitej...

Truda
7. října • 19:04

Můj otec byl jako starý lékař zvyklý řešit lecjaký problém. Jednou se mu poněkud podnapilá rodinná známá svěřila, že jejímu manželovi vadí, když si holí klín. Otec-sedmdesátník poradil této třicátnici, ať neriskuje spokojený sexuální život a respektuje partnerovo přání.
..............................................................................................................................................Vyholený pán možná opravdu blbne kvůli chlapům v posilovně. To ovšem nemá moc silné sebevedomí, protože chlap, který si je jistý sám sebou, by na poznámky o své chlupatosti jen lehce prohodil - mé ženě se to líbí. Tečka. A vy,milí chlapci, mi do toho nekecejte.

BlanchR
7. října • 18:34

No, nechci sýčkovat, ale vidím to na milenku, případně milence. :-( Jasně že to nepřizná. Zatloukat, zatoukat, zatloukat.

Doporučujeme

Články odjinud