Margita: Už v Chicagu jsem se těšil na Vánoce

Margita: Už v Chicagu jsem se těšil na Vánoce

Štefana Margitu (55) zastihlo Korzo včera (1. 12.) v 19.00, hodinu po návratu z tříměsíčního angažmá v předních operních domech v Německu a v USA.

Ještě unavený po dlouhé cestě, ale ve viditelně dobré náladě, se rozpovídal o svých nejbližších plánech.

"Čeká mě toho opravdu hodně. Už v pondělí začíná moje české a slovenské turné s názvem Nejkrásnější muzikálové melodie. A jelikož se blíží mílovými kroky i vánoční svátky, samozřejmě zařadím do programu i písně vhodné pro tento čas," řekl Margita Korzu.

Od operního pěvce by určitě jeho příznivci očekávali spíše trošku jiný program, než muzikálové melodie. "To už zdaleka neplatí. Diváci, kteří chodí na operu, si mě můžou najít jindy. Volil jsem repertoár bližší širokému okruhu publika. Na své si tak přijdou i lidé, kteří třeba běžně na operu nechodí. A milovníci opery si zase můžou užít repertoár, jaký operní zpěváci běžně nezpívají," vysvětlil Korzu.

Jak se svěřil, domů se moc těšil. Už v Chicagu, kde už teď prý na člověka díky výzdobě dýchá vánoční atmosféra, se nemohl dočkat. "S Hankou budeme Štědrý den slavit v Košicích u mých rodičů. U stolu nás bude jedenáct. Manželka tradičně připraví svůj skvělý bramborový salát a zelňačku, ostatní se podělí o smažení ryb a cukroví. A po večeři a rozbalení dárků všichni vyrazíme tradičně na Rybovu mši vánoční. Bude to paráda," zasnil se Štefan Margita.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na prosinec 2011

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

Doporučujeme

Články odjinud