Mariah Careyová pomáhá postiženým

Mariah Careyová pomáhá postiženým

Před půldruhým rokem se americká zpěvačka Mariah Careyová psychicky zhroutila a byla dlouhodobě hospitalizována. Proto není divu, že ji dojal osud šestnáctileté Beccy Soldonové z kalifornské Santa Barbary, která trpí rakovinou a v důsledku choroby zůstane trvale upoutána na invalidní vozík.

Aby lékaři z onkologické kliniky zabránili dalšímu zhoubnému bujení, museli Beccy před šesti týdny amputovat levou nohu. Během rekonvalescence se středoškolačka v nemocnici seznámila se hitmakerem Damianem Youngem a svěřila se mu, že jejím idolem je Mariah Careyová. Young se proto rozhodl zorganizovat jejich vzájemné setkání.

Nezůstalo však jen u toho. Třiatřicetiletá Mariah vzápětí pozvala Beccy s rodiči a spolužačkami na svůj koncert v Santa Barbaře. Navíc zařídila, aby si s ní mohla Beccy společně zazpívat song Liferhouse´s Simon, jímž vystoupení před vyprodaným hledištěm Arlingtonského divadla zahájila. "Byl to nejkrásnější okamžik mého života," svěřila se invalidní teenagerka reportérům.

Ošetřující lékař dodal, že zpěvaččino gesto pomohlo Beccy Soldonové překonat postoperační trauma a posílilo její odhodlání vzdorovat následkům záludné choroby. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud