Marián Vojtko svou lásku tají

Marián Vojtko svou lásku tají

Zpěvák Marián Vojtko (34), který se zabydlel v muzikálech, přestože vystudoval na v bratislavské Akademii muzických umění operní zpěv si na romantiku v reálném životě moc nepotrpí. Že by to bylo proto, že na jevišti nemá o role milovníků nouzi?

"Jsem spíš realista, a romantik jen tak trochu," říká sám o sobě. Jeho koníčkem jsou počítačové hry a surfování po internetu. Marián žije už několik let v Praze a i přesto, že má spousty přítelkyň, pokud se objeví na nějakém večírku, tak je vždycky sám. Dívky ho sice obletují, ale zda má některá z nich šanci ho získat prozradit nechce. "Nejsem zas tak osamělý, co se týče žen, ale nikdy neřeknu odkud je, ani kde žije," dodal tajnosnubně. A v kolika letech se chce oženit? "Já jsem toho názoru, že když je člověk mladý nemá myslet na takové blbosti, ještě mám dost času abych udělal takovou pitomost," prohlásil trochu drsně. Pak ale hned dodal, "zase na druhé straně vím, že mě to asi taky jednou čeká. Nechám se sám překvapit, kdy to bude, já doufám, že až tak za dvacet let."

Ke kartářce kvůli tomu, aby poodhalil roušku tajemství a zjistil co ho čeká, jako rozený realista rozhodně nepůjde. "Byl jsem jednou u kartářky, ta jen na mě vyzvídala a pak po mně opakovala co jsem jí řekl, celé to uzavřela tím, že mi někdo umře. Jsou to jen nesmysly, já na předpovědi nevěřím," řekl.

Marián žije především prací a nestěžuje si. Potlesk je pro něj droga, živit se zpíváním splněný dětský sen. Jednou z nejoblíbenějších rolí je princ Kalaf v Pucciniho Turandot. Má rád Belliniho i Mozartovy opery, hostuje v Národním divadle v Ostravě, v Praze v Mozartovu Donu Giovannim, v muzikálech Golem a Angelika, v Bratislavě ve Třech mušketýrech, milovníka Edwina si nově zahrál i v operetě Čardášová princezna v Hudebním divadle Karlín. A právě časové zaneprázdnění je i příčinou toho, proč Marián svou lásku tají. Při takovém pracovním vypětí, podle jeho slov, partnerské vztahy trpí a ani moc dlouho nevydrží, zvláště pak, když jsou středem zájmu bulvárních novinářů.

Doporučujeme

Články odjinud