Marie (28): Nechala jsem si kvůli příteli zvětšit prsa. On se se mnou rozešel! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Marie (28): Nechala jsem si kvůli příteli zvětšit prsa. On se se mnou rozešel!

Marie se zamilovala, zadlužila a nechala zvětšit poprsí. Nyní je sama, bez přítele a bez peněz. Zbyly jí jen oči pro pláč a prsa pro vztek

1. Zbyla mi jen prsa jako melouny a skoro sto tisíc dluhu

Kdyby mi bylo dvacet let a „zabouchla“ jsem se do o patnáct let staršího a uhrančivě šarmantního milionáře, pro kterého jsem se rozhodla zaoblit a zvětšit své přednosti o další dvě čísla, myslím, že by nikdo hlavou příliš nekroutil. Jenže mě je o osm víc, expřítel byl (a stále je) ženatý a není milionář, ale řidič. Nyní jsem sama a jako památka na lásku jako trám mi zbyla prsa jako melouny a skoro sto tisíc dluh. Také mám bolavá záda a špatně se mi sportuje.

Když mi moje máma po operaci říkala, že jsem úplně „b…“, a budu litovat, tak jsme se strašně pohádaly. Dnes, když má máma občas nějakou štiplavou poznámku, jen rezignovaně kývám hlavou. Měla úplnou pravdu, byla jsem hloupá. Naprosto hloupá! Přítel stejně zůstal s manželkou, která ho prý citově vydírala, a já jsem před třicítkou sama, bez lásky, rodiny, bez dětí i peněz.

  • Jak se vyvíjel Mariin příběh dál, se dozvíte v následujících kapitolách... Pokud jste netrpěliví a chcete znát rychle konec, můžete část příběhu přeskočit. Z boxíku zvolte rovnou čtvrtou kapitolu a prostřední část textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete příběh přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Pokračování 2 / 4

2. Miloval mě a chtěl se rozvést. Prý jsem dokonalá, jen ta prsa mi chybí

Teď už vím, že vztah s mým bývalým byla od začátku velká chyba. Chyba tak obrovská jako moje přefouklé trčící trojky. Nejsem totiž žádný obr, jsem drobná, štíhlá a hodně šlachovitá, což přímo souvisí s tím, že jsem od 6 let dělala sportovní gymnastiku. V šestnácti jsem ale měla vážný úraz a s gymnastikou jsem musela skončit. Sportovala jsem dál a v rámci rehabilitace jsem se začala intenzivně věnovat pilates a později fitness. Postavu jsem měla vždy velmi štíhlou, vysportovanou, ale jak už to u dlouholetých gymnastek bývá, poněkud plochou. Nikdy mi to příliš nevadilo. Popichovat mě začal až přítel.

Bývalý přítel je o osm let starší. Seznámili jsme se v práci, zavážel k nám do firmy zboží a úplně jednoduše jsme se do sebe zamilovali. Náš vztah trval dva roky. Celou tu dobu se přítel údajně chystal k rozvodu. Jeho žena se léčila s depresemi a už několik let si s ní prý absolutně nerozuměl a neustále se hádali. Přítel mi stále opakoval, že já jsem její naprostý opak – milá, pozitivní, usměvavá, štíhlá, krásná…. Časem ale začal jakoby v legraci dodávat: „Jen ta prsa ti chybí.“ Byla jsem zamilovaná, slepá a neuvěřitelně hloupá, až se stydím.

Pokračování 3 / 4

3. Zavolala jsem mu až den po operaci

Zhruba po roce vztahu, kdy se kolem rozvodu nic nepohnulo (přítel tvrdil, že řeší majetek a péči o syna), se mi začal do hlavy vkrádat nápad na zvětšení poprsí. Ne že by o tom přítel nějak často mluvil, ale občas něco naznačil, řekl či okomentoval. S růžovými brýlemi na zamilovaných očích a s růžovými špunty v uších jsem se rozhodla, že přítelovi splním sen. Už nebudu jen hodná, hezká a štíhlá, ale budu také opravdu sexy! Sice jsem měla něco našetřeno, ale vklad byl termínovaný a nechtěla jsem ho rušit, a tak jsem si vzala úvěr a šla na jednu nejmenovanou kliniku.

Měla jsem peníze, byla jsem zdravá – nic nebyl problém! Přítel o mých plánech neměl tušení, všechny předoperační konzultace a vyšetření jsem mu zamlčela. Zavolala jsem mu až z kliniky, den po operaci. Jeho slova mi vyrazila dech! „Maruško, ty sis úplně zbláznila! To si mi ty peníze mohla dát, vrazil bych je do něčeho rozumnýho!“ řekl mi tehdy do telefonu přítel. Myslela jsem, že se zhroutím. Všechno mě bolelo, v prsou jsem měla dreny, ze kterých odkapávala krev, v práci jsem si vzala 14 dní volno, protože jsem na nemocenskou neměla nárok, a on mi řekne tohle! Dnes to vidím jinak; on se mě skutečně o nic neprosil, nicméně mohl být taktnější, a jak se později ukázalo, také mnohem rovnější chlap.

Pokračování 4 / 4

4. Přemýšlím o tom, že si nechám implantáty vyndat

Samozřejmě, že za mnou na kliniku přišel a byl strašně zvědavý, na truc jsem mu nic neukázala, ostatně ani to zatím nešlo. Vzhledem k tomu, co mi řekl, jsem se rozhodla, že ho trochu „vycukám“. Výsledek uvidí, až budu úplně zahojená, však on změní názor! A tak si počkal víc než měsíc. Půl roku byl ze mě úplně „paf“a já ze sebe také, ale opačně. Vůbec se mi mé tělo nelíbilo, bylo nepohodlné, prsa mi strašně vadila. Trčela, tížila, cítila jsem se jako postavička z komiksu Káji Saudka. Také mi bylo nepříjemné, jak na mě začalo reagovat okolí – konkrétně muži. Přišla jsem si jako chodící prsa. Sice jsem měla jen trojky, ale na mé postavě byly i trojky hodně výrazné.

Jenže ani prsa mi nezařídila, aby si mne přítel vzal. Naopak vzdalovali jsme se, přítel se ke mně začal chovat jako k věci. Víc a víc mi přišlo, že už nechodí za mnou, ale za mým tělem – prostě se pobavit. Během této krize se však stalo ještě něco; zavolala mi jeho žena. Nebyla sprostá ani hysterická (jak ji popisoval), jen mi suše oznámila, ať si ho nechám, že se s tím „d….. m“ rozvádí. Přítelovi jsem samozřejmě hned volala, ale po tom co mi řekl, jsem málem omdlela. „Rozvede se jen přes moji mrtvolu! Přišel bych o barák i o kluka!“ zavrčel a praštil s telefonem. A bylo to venku! Poprvé po dvou letech mi skutečně došlo, že je všechno přesně tak, jak mi říkala máma a kamarádka.

Týden na to se se mnou přítel rozešel a také si našel novou práci. Nyní o něm vím jen to, že s ženou čekají druhé dítě. Já jsem sama, chlapům nevěřím. Točí se jich sice kolem mě spousta, ale mám dojem, že prostě jen budím pocit laciného povyražení. Velmi přemýšlím o tom, že si nechám implantáty vyndat, jenže si budu muset nejprve našetřit. Všechno to byla strašná chyba.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud