MARIE (42): Zamilovala jsem se do syna své bývalé spolužačky

14 komentářů

Rambíša
30. listopadu • 11:33

Ano,chápu,že se paní "zamilovala" do mlaďocha, to se opravdu může stát.Ale paní zřejmě nepoužívá mozek,který by jí sdělil,jak to asi je doopravdy.Tak má dvě možnosti: spokojit se s občasným sexem s mladým a nic více,nebo si rvát vlasy a užírat se "láskou" ,ze které nic do budoucnosti nekouká. Paní z článku je hodně namyšlená (kromě toho,že mi připadá i moc vymyšlená...),když sotva zřela mladíka,hned myslila na to,jak by jej utrhla a najisto čula,že se to stane ! No a že on si taky hned dal říct,ač měl údajně přítelkyni,no to je asi paní úplná krasavice-inteligentní,jen můžeme závidět!!!

helza
30. listopadu • 14:13

@Rambíša: Rambíšo, když čtu takový článek, pochybující reakce na jeho pravdivost a vzpommenu si na svá mladá léta (okolo čtyřicítky a ještě dřív), napadá mě, že skutečnost, kterou člověk v životě doopravdy prožil, byla mnohdy mnohem nepravděpodobnější, než všechny ty příběhy tomuto zaječímu podobné.

lebahu
29. listopadu • 17:43

Tak jako proč ne... ona si užije zajíčka, mládenec ví, že se nejlíp "naučí jezdit na starým kole". Ale co do toho sakra tahá city?

Anonymizovaný
29. listopadu • 17:40

K dovršení zápletky ještě chybí, aby paní dokonalé toho zajíčka přebrala dcera. To by teprve byla bžunda! :D

Elynor
29. listopadu • 13:39

Dalo by se to možná vysvětlit "hormonálním zatměním". :-) Marie se nezmiňuje, jak dlouho je rozvedená, a ani o žádném současném partnerovi, kromě toho zajíčka. Čili asi dlouhodobý krutý nedostatek sexu ( a taky nuda z toho průměrného života, jak sama píše) a tohle jsou následky. Ovšem taky píše, že už to se zajdou trvá rok. To je docela dlouho, to už by ta prvotní bouře chemických procesů mohla odeznívat. Ale je to veliká legrace, to zase jo. :-))

farah.farah
29. listopadu • 13:14

Nemohu si pomoct, ale mám z toho pocit že to psal někdo, komu je tak maximálně 20 a své dosud poněkud pubertální zkušenosti se zamilováním a balením chlapů promítá do vymyšlené 40 ženské, která má už zjevně dost životních zkušeností včetně dítěte a rozvodu... a proto to působí tak strašně nevěrohodně a směšně................. jedna věc je mít mladého milence, to se jistě stává, ale ten způsob jak ho zkoušela odlovit po tom co ho jednou zahlédla na parkovišti popisem opravdu jejímu věku neodpovídá stejně jako to drááááááááááááma že on o citech nemluví a nechává jí v nejistotě...........pokud by to bylo skutečně pravdivé tak by dle mého názoru byla pisatelka zcela nedospělá a zjevně i dosti natvrdlá osoba. To, že si člověk nevybere, do koho se zamiluje a touží s ním být je jedna věc, to že si odmítá přiznat, že je pro něj jen milenka a víc toho nekouká, je věc úplně jiná.............už ten úvod že to sem píše protože se nemá komu svěřit a musí to ven.............vážně?? :D Jako mě je 42 a tohle chování a uvažování je pro mne fakt jak z jiné planety. :-D :-D :-D

Mata69
29. listopadu • 14:10

@farah.farah: teda na rovinu mě na tom přijde spíš nejdivnější to, že se s ní ten mladík schází rok i když má přítelkyni...že párkrát s ní ujede, to jo...ale že by to takový zajda táhl rok na dvě strany...No a hrdinka příběhu nějak asi zapomíná kolik jí je, ne že by se musela chovat jak stará baba, ale tohle je zase opačný extrém. Na druhou stranu znám ženštinu, co bratru v 45 letech si pořídila s ani ne 30letým chlapíkem dítě, kteréžto dítě je o půl roku mladší než je její vnučka. Takže asi je možné všechno a ledacos...

farah.farah
30. listopadu • 13:45

@Mata69: Tak zrovna to, že to zajda táhne se všema které m udají si představit umím, jistěn není takový každý, ale moc dobře si pamatuju diskusi s mýám kámošem na vejšce, kterého fakt dostti štvala jeho přítelkyně a furt na ní nadával a co tak víme tak věrný jí taky nebyl......jeho vysvětlení proč se s ní nerozejde bylo prosté.....novou trvalou přítelkyni nemá a kdyby ji pustil k vodě nemusel by mít tak pravidelný přístup k sexu, tak že s ní byl prostě jen proto že mu dala....dokud nepotkal holku do které se fakt zamiloval a pak to teprve byl ochotný rysknout to ukončit...........tak že si umím představit, že ten pokud ten vztah s přítelkyní není velká láska tak že to chlapec neřeší a prostě si užívá jak může, ěk na to má že bych mu to nezazlívala. To, jestli to tuší jeho přýtelkyně je samozřejmě věc jiná. ^^

Elynor
30. listopadu • 8:38

@Mata69: Ono je taky otázka, kolikrát se za ten rok mohli intimně setkat? Doma má paní dceru, mládenec možná bydlí s přítelkyní, takže se musí hledat čas a příležitost a jít někam do azylu pro milence třeba... to asi není obden. Možná ani jednou za měsíc ne. To by potom bylo jasné - určitá nedostupnost zvyšuje u paní tu touhu a atraktivitu zajocha, tím spíš, že on o sex asi nouzi nemá, zatímco ona ano. ]:-D A tak se nám paní z toho všeho zamilovala, a jestli si myslí, že si toho nikdo nevšimnul a nikdo nic neví, tak se patrně hluboce mýlí. :-)

Mata69
29. listopadu • 13:11

Asi bych neměla ani komentovat, že podle časové osy v příběhu, paní končila (asi střední) školu v 21 letech...OK. A kolik že je tomu zajíčkovi? Bože..kunhuta jedna namyšlená. Klidně o sobě napíše, že "na rozdíl od svých vrstevnic vi, co si na sebe obléknout"...takže jakože všechny její vrstevnice jsou blbky, co se neumí oblíkat? Svede kluka, doslova se mu nabídne (co jiného probůh bylo to pozvání na kafe?) a pak se snaží okolí přesvědčit jak je hrozně zamilovaná. Doufám, že jí kluk brzy pošle doněkam, i když taky bude asi zajímavej typ, když má přítelkyni a ještě "obstarává" paní ve věku své matky. Co si ta nádhera myslí? Že se vezmou a budou spolu šťastně žít až do smrti? Bude dělat její dceři tatínka? Pořídí si s ním další dítě? Měla by se krasotinka jedna vrátit zase nohama na zem.

helza
30. listopadu • 14:04

@Mata69: Větou klidně o sobě napíše, že "na rozdíl od svých vrstevnic vi, co si na sebe obléknout" jsi myslím kápla na ten hlavní problém Marie. Paní je skutečně velice namyšlená a velice sebestředná. Je "zamilovaná", přitom život a city svého mladého milence naprosto neřeší, jenom by jej chtěla, chtěla by jej pro sebe a chtěla by navíc, aby i on miloval ji. Uviděla jej, libil se ji, tak si ho urvala a na nic se neptala.Bez té sebestřednosti by bylo všechno v pořádku. Je nemálo mužů, kteří potřebují sexu víc, než jejich ženy, či přítelkyně a tudíž mívají i milenky. A starší milenka, nvíc taková, která se smama nabídla, ta je to pravé ořechové. Ten věkový rozdíl mi zvláštní nijak nepřijde.

Anonymizovaný
29. listopadu • 9:35

Starší paní chtěla sex s mladíkem, řekla si o něj, dostala ho.... Ale proč do toho najednou plete lásku? To si vážně myslí, že jí ten kluk taky miluje? Nabídla se mu zkušená žena, zřejmě dobře vypadající a on si dal říct. Ale nadále má přítelkyni a žije si svůj život. Že po roce "odskoků" se na něj milenka upne asi tak úplně nečekal. Držím mu palce, ať z toho vyklouzne bez scén, zášti a trapnosti.

helza
29. listopadu • 9:20

Obvykle mi hodně vadí každá kritika na adresu pisatele, vždycky dovedu autorovy pocity pochopit a když ne, snažím se o to a držím se hesla nesoudit někoho, v jehož botách nechodíš. Tentokrát ale jednání Marie nechápu a ani se chápat nesnažím. Ano, mohla se zakoukat, ale to co následovalo je pro mne naprostá šílenost a vpodstatě i nadutost. Pochopila bych, kdyby ji zajda uháněl a ona nakonec i podlehla. Ale tohle ani nejde komentovat. Chudák ženská. Musí mít v sobě hrozný zmatek.

Elynor
29. listopadu • 9:11

K anketě - syny mých kamarádek znám od plenek, a tudíž pro mě nepředstavují erotické objekty. Nehledě k tomu, že všichni jsou zadaní a někteří mají už svoje děti. Ovšem zdaleka neznám všechny syny všech mých spolužaček (přičemž spolužačka se nerovná kamarádka). Takže ano, je možné, že bych mohla mít poměr s nějakým mládencem, aniž bych tušila, že to je syn některé spolužačky. Ovšem v takovém případě by jaksi nebylo co řešit. 8-) K článku - chybí tady smajlík válející se smíchy po zemi. Tak použiju tyhle :-D :-D :-D

Doporučujeme

Články odjinud