Marie (43): Dceři je 16 a je silně promiskuitní

12 komentářů

mina0405
3. prosince • 15:13

Je fajn,že se slečna chrání,ale škodí tím sama sobě.Drby se šíří rychle a kdekoli,a za chvilku z ní bude místní "běhna".To není moc dobrá reputace - zvlášť pro tak mladou holku.Znám kluky, kteří by do "rádodajky" nikdy nešli a jsou hákliví na dívčí minulost.. Jen si představte, někdo by s ní začal chodit a další chlapi by za ním přišli se slovy "mě dala taky". Není to trošku hloupý? Jak si pak chce jednou hledat vztah na vážno? Sex je důležitá část vztahu, ale není bohužel jediná.

frakira
2. prosince • 11:13

Holčina se dobře učí a soudíc dle obsahu nočního stolku je i zodpovědná, názor má evidentně jasný... co víc si přát?
Co má sex společného se sebeúctou? Sex se dá brát i jako sport - to, že si zahraju s kdekým tenis, také neznamená, že nemám sebeúctu. O ztrátě sebeúcty by ještě mohlo napovídat, kdyby šla s každým, kdo si řekne.. ale na tom, že jde s každým, kdo se jí líbí, fakt nevidím nic špatného. Jistě, ještě pořád je to v naší společnosti hůře akceptovatelné a stejně tak to přináší různá rizika.. to koneckonců ale každý sport :-)

lebahu
25. listopadu • 21:23

No, ono to taky bude tím, že dnes jsou ti mlaďoši fakt jinde (bohužel kolikrát). Sex "útočí" odevšad a oni to berou jako běžnou formu komunikace se s někým vyspat, asi jako bylo za nás dát si tu pusu pod vrbičkou. Jo a taky jsou rodiče víc kamarádí, takže se jim děcko svěřuje a oni mají přehled s kým chodí. Za nás se představit domů dovedl kluk až pomalu když šel požádat o ruku, takže rodičové neměli takový přehled, byli přesvědčení, že to jsou jen kamarádi a byli v klidu.
Co by mi na tom ale vadilo, že si holka vodí ty známosti domů (co jsem teda pochopila, že rodiče jsou na noční), to bych teda zatrhla, jako nemusí se mi kdejaký obejda válet v peřinách (byť v dětském pokojíčku).

farah.farah
25. listopadu • 14:00

Sebrona: no je otázkou jak se to stalo že děvče nemá žádnou sebeúctu, holka si téměř s jistotou zkouší tímhle něco kompenzovat, ale maminka se tváří že jsou dokonalá rodina a že drcera žádný problém nemá...reálně to může být cokoli...někdy se paradoxně promiskuitně chovají lidé, kteří byli jako dítě zneužiti nebo pokud mají velice přísné rodice...tak je to druh revolty vůči nim...tohle fakt pár přes tlamičku nevyřeší. Může za tím být nějaký hlubší problém.

Elynor
25. listopadu • 13:34

Třeba ani s těma klukama nespí, jenom se tak různě vodí za ručičky a líbají pod vrbičkama, všeobecně pomuchlují a konec. To bývalo vždycky. Hlavně aby slečna byla opravdu dostatečně informovaná jak o antikoncepci, tak o ochraně před nemocemi, a nenechala se mládencem ovlivnit, že žádnou ochranu nepotřebuje. Aby neriskovala zbytečně. Jistě by bylo lepší, kdyby měla jiné koníčky, ale to bohužel v 16 letech je pozdě řešit, to bylo potřeba dceru vychovávat trošku dřív.

tercikkk
25. listopadu • 13:21

Každý jsme různí..nevím, jak bych se k tomu stavěla, být její mámou..Ale mám sestřenku (21 let) a do teď má tak v průměru každý 2 měsíce nového kluka..některý jsme i poznaly, když přijela na návštěvu (většinou ty prázdninový)..zatím nevypadá, že by s tím chtěla skončit..s jedním se chtěla i sestěhovat (já to teda nijak nekomentovala, ale rozešli se cca po 4 měsících, tak asi rekord)..

ivca001
25. listopadu • 8:06

Ono to takhle vypadá hrozně, ale prostě je jen ve věku kdy se chce vyblbnout a nebere to vážně, taky jsem měla takové spolužačky a známé- samí kluci, střídali je a nebo měli i víc najednou. Když jsem je pak potkala o pár let později, tak to byli právě ty, které našli chlapa na celý život, brzo se vdali a i třeba měli děti. prostě se brzo vyřádili a pak už neměli potřebu hledat někoho jiného nebo si nechávat zadní vrátka.

Rybushka
24. listopadu • 22:45

pár přes tlamičku nepomůže - možná maminka měla začít s vyprávěním, jak to mezi klukama a holkama chodí, dřív než ve dvanácti a krom technických záležitostí přidat i pár povídání na téma úcta okolí a tak ..... a možná se vůbec stala chyba někde dávno ve výchově, protože to vypadá, že holčina nemá moc sebeúcty.
A nebo má holčina opravdu problém a prostě to potřebuje ......

Sebrona
24. listopadu • 18:03

niki.6: No třeba nechce mít z dcery rohožku a podložku pro každého... Škoda že děvče nemá žádnou sebeůctu.. potřebovala by pár přes tlamičku..

Rambíša
24. listopadu • 12:22

Děvče si myslí,že čím víc sexu rozdá,že bude víc oblíbená,spolužačky jí budou závidět,baví ji to,neb asi nemá žádné jiné zájmy.Těhotenství se moc bát nemusí,dnes jsou na to prostředky,nemoci ji nestraší...Bohužel si sama škodí,získá pověst té,co nedá každému,jen tomu,kdo si řekne....Možná ji to bude později mrzet,možná že bude orientovat svůj život do sexprůmyslu.Musíte se s tím smířit,je to,jakoby byla např. nemocná leprou,nebo tak něco.

niki.6
24. listopadu • 10:35

Nechápu, co ta paní řeší .... spíš má problém v respektování své dcery a jejich rozhodnutí. Přece nemůže za ni žít její život. Navíc se dobře učí, nebere drogy ... nechápu to. Holt má jiný náhled na svět. Věřím, že se s tím člověk jako rodič trochu hůř srovnává, ale to je asi tak jediné, co může .... zbytek je na dceři. Ona bude žít se svou pověstí.

modrodolka
24. listopadu • 0:25

hlavně, aby byla očkovaná proti rakovině děložního čípku, prý je promiskuita v tomto směru nebezpečná. Aspoň, že bez kondomu patrně do toho nejde.
Myslím, že jednou narazí na kluka, o kterého bude moc stát a a to "blbnutí" jí přejde.
Netrapte, se, hlavně , že je zdravá a nefetuje a je dobrá ve škole.

Doporučujeme

Články odjinud