Marilyn Monroe: vynucený sex s filmovými magnáty

Marilyn Monroe: vynucený sex s filmovými magnáty

Na americkém trhu se objevila nová kniha, která odhaluje dosud neznámá fakta ze života legendární herečky Marilyn Monroe, která zemřela za záhadných okolností před 43 lety. Knihu napsala její přítelkyně June DiMaggiová.

V novém bestselleru se mimo jiné uvádí, že Marilyn byla nucena spát s hollywoodskými filmovými bossy. DiMaggiová, hereččina blízká přítelkyně a neteř jejího manžela Joa DiMaggia, popisuje, jak po takovém sexu krásná Marilyn trávila hodiny pod sprchou a jak byla zoufalá, když musela být po vůli mnohem starším mužům.

"Marilyn si nemohla dovolit emoce, když musela spát s vrásčitými muži, aby se udržela v branži. Bránila se tím, že si nepřipouštěla žádné city, jako kdyby hrála svou roli v nějakém hororu. Když se ti vysoce postavení šéfové zmocnili jejího těla a duše, nemohla si dovolit žít vlastní život. Někdy mi říkala, že když přijde z celodenního natáčení domů, a některý z těch mužů jí zavolá, naskakuje jí husí kůže. Často se po těch hrozných zážitcích ze studia hodinu i déle sprchovala, aby ze sebe smyla ten ohavný pocit," píše ve své knize nazvané Marilyn, Joe a já její autorka DiMaggiová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud