Marta Jandová: I královna musí venčit psy!

Marta Jandová: I královna musí venčit psy!

Zpěvačka Marta Jandová (37) žije v současné době doslova v poklusu. Na přítele jí příliš času nezbývá, protože většinu ho věnuje divadlu a také svým dvěma hafanům.

"To je fakt. Pozvolna se v Divadle Broadway dostáváme do finální fáze zkoušek muzikálu Hamlet, kde hraji královnu. Všechno probíhá dobře. Je tam fajn parta, spousta nových lidí, což je vždy zajímavé. Zatím ještě zkoušíme bez kostýmů a v dekoracích Kleopatry, ale už se zvukem, což je paráda. Jenom teď malinko nestíhám," řekla udýchaná Marta Korzu. Jak vysvětlila, zná teď v podstatě jen dvě cesty.

"Mám dva psy, které nemohu nechat celý den doma samotné, takže lítám z venčení do divadla, v pauze zase zpět venčit a zase divadlo, a večer většinou hraju. Jako královna bych měla mít třeba na to venčení lidi, ale musím to zastat sama. Jsem unavená, ale zase mám super práci, takže si nestěžuji," vysvětlila zpěvačka s úsměvem.

Jak dále prozradila, byla už na dvou zkouškách svých královniných kostýmů a je nadmíru spokojená. "Jsou velice jednoduché, což se mi líbí. Je to pro mě kontrast ke kostýmům například na Monu Lisu, které byly velice zdobené. Přece jenom hraji královnu a ne Ofélii, takže se musí hodit k věku. A v jednoduchosti je krása. Cítím se v nich fakt dobře," dodala Marta Jandová.

ČTĚTE TAKÉ:
Marta Jandová: Šest kilo musí dolů!

Pěstujete pokojové rostliny? Navštivte web Abecedazahrady.cz

Doporučujeme

Články odjinud