11
Fotogalerie

Marta Jandová řádila na horách s přítelem. A seklo jí to!

Zpěvačka a nyní i seriálová herečka Marta Jandová si našla čas a vyrazila na pořádnou odpočinkovou dovolenou do hor. Před alpskými středisky dala přednost Slovensku a dorazila s partnerem Mírou i s pejsky do Jasné v Nízkých Tatrách.

„Možná tomu nebudete věřit, ale v Tatrách jsem nikdy nebyla, a jsem z toho zde velice mile překvapená, moc hezky se o nás starali a parádně jsme si odpočinuli,“ prozrazuje Marta, která byla kdysi vášnivou lyžařkou, ale nyní spíše vyhledává snowboard.

„Jezdím na snowboardu, asi tak od 19 let, do té doby jsem jen lyžovala, teď provozuji oboje, ale do Tater jsem si vzala jen prkno. Vyzkoušeli jsme si propojení severní a jižní strany Chopku, novou kabinkovou lanovkou jsme se vyvezli až na vrchol, zkrátka parádně jsem si to užila,“ míní Jandová.

Marta přijela do Tater i se svými zvířecími mazlíky. „Ve Třech studničkách nám umožnili mít s sebou pejsky, tak jsem byla moc ráda, že mohou jet s námi, byli neuvěřitelně hodní, chodili jsme na procházky, takže jsme byli spokojení všichni,“ pochvaluje si Marta Jandová.

Zpěvačka si užila i wellness, svoje tělo hýčkala ve relax zóně, ale i ve venkovní vířivce. Po jízdě na prkně si v baru u sjezdovky dala nejen čokoládu se šlehačkou, ale i skleničku šampaňského.

„Mám ráda přírodu, ale ne zas tak, abych musela objímat stromy, jsem spíš městský člověk, ale do přírody, na hory a na různé kopečky ráda vyrazím. Líbí se mi, že v Česku je reliéf hodně rozmanitý, že to třeba není jen placka, ale i kopečky.“

„Kdysi jsem v létě trávila čas s kamarádkou v chaloupce její babičky v Krkonoších, pamatuji si, že jsme se myly u studánky a byly jen v malé komůrce, je to moc hezká vzpomínka...“

Na Martu čekají ale i náročné pracovní povinnosti. „Znovu se vrací Hamlet, v němž mám roli, navíc každých 14 dní na pár dní jezdím do Berlína, kde s klukama z kapely připravujeme novou desku, a chystá se natáčení dalších dílů seriálu Gympl, ale i přesto si najdu vždy pár dní a s přítelem vyrážíme na nějaké minidovolené, ať třeba po Evropě, nebo jen v Česku. V březnu si splním svůj velký sen na pár týdnů se chystáme do Austrálie.“

Foto: archiv Marty Jandové

Doporučujeme

Články odjinud