Martin Maxa kouká po brunetkách

Martin Maxa kouká po brunetkách

Ačkoliv zpěváka Martina Maxu obklopují často krásky stejně blonďaté, jako je on sám, jeho soukromý vkus je jiný. Při koncertu na pražském Žofíně sice sdílel pódium hned se třemi plavovlasými zpěvačkami - Helenou Vondráčkovou, Leonou Machálkovou a Marky, v soukromí však dává přednost brunetkám.

"Mně se líbí spíš tmavovlasé dámy. Každý chlap a tedy i já, má v sobě nastavený vizuální předpoklad hezké ženy. Všimněte si, že chlap se rozvede, po nějaké době se znovu ožení, a typově si opět vybere partnerku, které se jeho původní ženě podobá. Partnerka musí vyhovovat mé estetice, musí působit vysportovaným, svěžím dojmem. To je ale jenom počátek. Měly by korespondovat naše intelektuální zájmy. Musí nás prostě něco spojovat," řekl Plusu Martin Maxa. Zpěvačka Marky, Martin Maxa a Leona Machálková na žofínském koncertě

"Mám rád umění a dobrou literaturu. Četba vůbec patří k mým největším koníčkům. A o tom, co přečtu, si chci se svou partnerkou taky popovídat. Vůbec si neumím představit, že bychom měli úplně odlišné názory," vysvětlil. Na své první zamilování prý zpěvák dodnes nezapomněl. Šlo údajně o tak silný zážitek, že si dodnes uchoval v paměti každou podrobnost.

"Na své první rande nikdy v životě nezapomenu. Bylo to v sedmé třídě na základce a dobře si pamatuji i jméno dvojí tehdejší lásky. To si ale nechám jenom pro sebe. Byl to tak silný zážitek, že si dodnes pamatuji, jak na místě naší schůzky svítila lampa, kde byla louže, prostě všechny tyto detaily mi utkvěly v paměti," usmál se Martin Maxa.

Přestože se domnívá, že svátek svatého Valentýna časem u nás ještě více zdomácní, sám jej neoslavuje.

"Moje generace si na tento svátek už nezvykla, ale to není hlavní důvod toho, proč Valentýna neslavím. Mám svoji přítelkyni velice rád a nemusím mít svátek k tomu, aby mi to připomněl. Snažím se jí dávat lásku celý rok," přiznal se Martin Maxa.(Plus)

Doporučujeme

Články odjinud