Martin Maxa: Nekončím se zpíváním!

Martin Maxa: Nekončím se zpíváním!

Fanoušky přitažlivého svalovce Martina Maxy zaskočila zpráva o tom, že se chystá ukončit pěveckou kariéru. Ještě více byl ale překvapený samotný zpěvák, když si tuto zprávu přečetl v tisku.

"Nic podobného nemám v úmyslu a nevím, odkud se tato informace vzala. Já jsem ji rozhodně nikomu neposkytoval," řekl udiveně. "Je pravda, že se maximálně věnuji rodině, protože naše malá Emička je naprosto dokonalá, blonďatá s modrýma očima a stejně jako její starší bráška úplný živel, ale k tomu, abych kvůli nim přestal zpívat, není nejmenší důvod."

Zároveň se ale svěřil i s tím, že mu tato prázdninová novinářská kachna udělala obrovskou radost.

"Dostal jsem spousty dopisů a dokonce mne i na ulici oslovovali lidé a přemlouvali mne, abych si to rozmyslel a zpíval dál. Měl jsem z toho velmi dobrý pocit, ani jsem si neuvědomoval, kolika lidem na mém zpěvu záleží a jak mě mají rádi. Je skvělé, že mě nechtějí z pódia pustit pryč," s potěšením konstatoval zpěvák Martin Maxa.

"Samozřejmě pokračuju v koncertech, například 1. září jsem vystupoval v Mladé Boleslavi a další vystoupení mám průběžně naplánované na celý podzim. V prvních dnech listopadu pak chystám větší akci a večírek spojený s křtem nového cédéčka. Chci, aby to byla především zábava, pozvu také své nejbližší přátele a dobré známé, takže to bude mejdan až do rána. Doufám, že si na mě udělají čas," dodává Martin Maxa.

Doporučujeme

Články odjinud