Martina (28): Jsem nymfomanka!?

15 komentářů

Pavel
21. prosince • 23:38

Plne te podporuji a drzim palce aby jsi si nasla pritele ktery tobe bude stihat, lepe receno bude schopen tebe nadmiru uspokojit aby tobe tento clovek stacil a aby jste byly schopni zalozit rodinu a mit spolu deti, predpokladam ze tehotenstvi v tobe trosicku prenastavi hormony a mohlo by to mit pro tebe castecne utlumujici nasledky, jinak samozrejme chapu ze tvuj prebujely apetit muze spise tve partnery odrazovat:-(
v kazdem pripade drzim palce, o cem sni ve svych snech 90% muzu od 14 roku az do sve smrti, je zjevne pro zenu cerna mura :-(

pekelník
15. prosince • 9:30

Plně chápu ,,,,ony dámy ,,jsem muž ,,,62 let pracující ,,,kdysi workoholik ,,ale jen proto abych utlumil šílenou chut na sex ,,,7 ,,,,či 9 krát deně ,,,nebyl žádný problém ,,se stojícím pérem jsem chodil i nakupovat ,,,kdo nezažil ,,nepochopí ,,a nejhorší varianta ,,za partnerku jsem měl ženu která byla sex chladná ,,,paradox ,,že ??Vydržel jsem sní 37 let než zemřela ,,,,pak konečně se otevřeli možnosti ,,pochopil jsem že jsem DOMINANT ,a podřídil jsem tomu svůj život ,,svého času jsem měl i 17 subinek ,,většinou doma neuspokojených žen ,,,,,ted už jich mám ve své péči pouze 5 a k oboustrané spokojenosti ,,,,,pro upřesnění ,,,,,subinky ,,,od20 let ,,,po 72 ,,letou ,,,,,,, :!: a i ted v pokročilém věku ,,,,není problém si dovádět ,,5 hodin i více ,,,samozřejmě s přestávkami ,,,, :!:

Anonymizovaný
21. ledna • 17:55

Tomuto článku plně věřím.U mě se sexualita probudila před 60kou po přechodu. Jenže kde sehnat výkonného chlapa. Mladého nechci,v mém věku nemají erekci. Doma manžel také je už mimo...Je to peklo bez sexu a chuť je pořád a pořád...kdo to nezná nedovede pochopit. Jít s tím k lékaři? Asi by se divil v mém věku...

Pavel
21. prosince • 23:50

@Anonymizovaný: byt Vami vubec bych se pred lekarem nestydel, jsem muz a mam uplne opacny problem a to jsem o hodne mladsi, bohuzel :-( Zavydim komukoliv ktery ma chut na sex a pokud Vam mohu doporucit snazte se do vule da, a verim ze se vzdy najde muz ktery je na starsi zeny aneni jich malo !!! A podari se Vam najit nekoho kdo Vam obcas dokaze zlepsit naladu tak , ze manzel kdyz s vami pujde na prochazku si rekne mamo dnes je prijemny den :-)

Pavel
21. prosince • 23:46

@Anonymizovaný: byt Vami vubec bych se pred lekarem nestydel, jsem muz a mam uplne opacny problem a to jsem o hodne mladsi, bohuzel :-( Zavydim komukoliv ktery ma chut na sex a pokud Vam mohu doporucit snazte se do vule da, a verim ze se vzdy najde muz ktery je na starsi zeny aneni jich malo !!! A podari se Vam najit nekoho kdo Vam obcas dokaze zlepsit naladu tak , ze manzel kdyz s vami pujde na prochazku si rekne mamo dnes je prijemny den :-)

pitrs1999
27. července • 14:27

Mila Martino rad by sem si stebou uzil.

Honza079
30. září • 15:02

Milá Martino, zahoďte léky. Budu rád Vaším terapeutem - když se jedná o nemoc. Myslím, že se najde i spousta dalších kandidátů, kteří si rádi odpočinou od domácího "aspoň jednou týdně, i když bídně".P.S. Samozřejmě chápu, že je to celé vycucané z prstu, jako spousta jiných "pohádek" zde.

Dasa63
27. září • 2:03

Rambíša: vy nikdy nezklamete! chápete, že se jedná o nemoc? to je jako kdybyste léčila prací člověka s Alzheimerem a říkala, že to má z nudy.

Katrín
26. září • 20:21

helza: souhlasím. Už jsem taky podobné rádoby rady slyšela. Mně je takových lidí spíš líto, vždyť je to nepříjemná psychiatrická a sexuolog. nemoc.

helza
26. září • 11:53

lebahu: Souhlas. Přopomělo mi to pár známých lidiček, kteří na psychologická a psychiatrická onemocnění nevěří. Nevěří obvykle ani na alergie a astma. Jejich reakce jsou stejné - nic mu není, neví roupama co dělat, naložit mu pořádnou práci... Mnozí to ještě vylepšují tvrzením, že v koncentrácích tato onemocnění neexistovala "protože lidi museli dělat a nemyslet na blbosti". (Že ti nemocní nejspíš nepřežili a proto tam žádní nebyli, to je nenapadne.) :- (((

lebahu
25. září • 21:09

vypadl mi kus textu: ne gyg ale mělo být gynekolog, sexuolog,,,

lebahu
25. září • 21:04

No asi tak, gyg, psycholog a psychiatr dělají co můžou (léky, psychoterapie...) aby tuto poruchu dostali alespoň částečně do normálu a pod kontrolu a moc s tím nezmohou... Ale dámy z Dámy jsou ihned hotové s tím, co by se mělo... naložit práci aby neměla roupy a nebo šlapat chodník. Asi by dotyční odborníci měli povracet diplomy a jít se sem učit.

kočina
25. září • 20:18

Lydia558: Možná proto, že nymfomanie je psychologická porucha jako každá jiná. Založit si živnost opravdu pro paní nic neřeší.https://cs.wikipedia.org/wiki/Hypersexualita

Lydia558
25. září • 19:35

Jenže těžká práce není tak zábavná.Proč dotyčná nezaložila už dávno na své úchylce živnost a nemusí se léčit a nebo hledat milence.Nemluvě o výdělku.

Rambíša
25. září • 12:06

Tak nějak se mi zdá,že je to vycucané z prstu.Že by Martinu nic nezajímalo,jen sex? Nepíše nic o náhradních způsobech,jen o chlapech.Myslím,že jsou na to léky i jiné postupy,já bych zvolila léčbu prací,fyzická práce někde od rána do večera,padla by do postele a neměla by sílu ani se najíst nebo umýt.Ten její popis vypadá,jakoby měla roupy z nudy a nicnedělání.

Doporučujeme

Články odjinud