MARTINA (41): Nevěra mi pomohla k žádosti o ruku a svatbě

Anonymizovaný
24. září • 12:42

@helza: Moje mati nebyla manipulatorka,byla jen "LIDER",zkratka byla vudce a to ona vytvorila uplne ale uplne vsechno,rodinu,laslu,penize apd abyla uzitecna vsem i rodine a i spolecnosti,napr:odplevelila velky kus skolni zahrady a zasadila tam jahody,zemrela v roce 1988 a ja dodnes placu,jaka skoda,ze jsem si ji vubec neuzila a po jeji smrti nebylo nic,ani laska a ani penize,stradala jsem citove i materialne a kdybyste znala vsechny podrobnosti tak byste plakala,muj otec se vubec nenamahal nakoupit,moje sestra stravila pul sveho detsvi po ozdravovnach ,protoze doma nic nebylo,ale dyz zila mati tak jsme se meli jako princezny,v noci prekladala a vydelala kopu penez a ve dne se starala o domacnost a muj otec ten jen sedel,ona mu musela kazdou prkotinu rict,trba jdi a zapat tu slozenu apod on proste se nezajimal o nic,ani trabanta treba neumyl.Mam z toho dodnes psychicke problemy a nechapu co ona na nem videla a kdyz treba rekla jeji mati neco co ji nevyhovovalo,tak moje mati odvetila velmi gracioznim zpusobem a dokonce i sve mati vykala,nikdy nebyla nezdvorila,to byla noblesa sama a oni tady vsichni hned odsuzujou,ono v nekterych pripadech je clovek opravdu nekym k necemu dohnan,kdybych ja mela manzela,jako byl muj otec tak bych mu zahla teda se stopadesati muzi urcite a to se mi takove veci hnusi!!!!Pritom otec myho otce byl uzasny clovek,skvely tata i deda a i obcan atd...

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud