MARTINA (47): Po rozvodu jsem na seznamce našla svoji ztracenou lásku

9 komentářů

Rambíša
27. března • 12:39

Někdy se dívám,jací muži by byli ,čistě teoreticky ,k seznámení.Tak pokaždé musím konstatovat,že bych si ani jednou nikoho nevybrala,neb vidím většinou takové ty "dědky",kteří by mě nezajímali ani za mlada,natož nyní.Povětšinou jsou mrňaví,tlustí,fousatí,plešatí,zajímají je blbosti - např. sport,a hlavně je na nich vidět,že by rádi nějakou hlavně do postele, ke sporáku,nějak tak. Tak jsem ráda,že doma mám úplný ideál muže a nemusím se s nikým jiným seznamovat.Zde v článku je uveden příběh,jaký se podle mne děje tak leda v červené knihovně.To je ale náhoda,až k neuvěření.

psimilka
28. března • 15:28

@Rambíša: no svámi musí být teda sranda v životě

Rambíša
28. března • 16:51

@psimilka: No a jaká!!!

Elynor
26. března • 16:48

Přišel, nepřišel, vždyť je to jedno. Minule ta důchodkyně Helena byla aspoň jakž takž nenápadná reklama na seznamky. Teď je to už naprosto prvoplánové. Tak šup šup, seznamovat, neztrácet čas řečma tady. ]:-D

Anonymizovaný
26. března • 19:19

@Elynor: Asi takhle? "Hledám toho kluka, dnes již zajisté dědka, který tenkrát nepřišel! Kdy, kam a proč už si bohužel dávno nepamatuju. Ba i jméno jsem zapomněla. Ale myslím, že vás bylo dokonce několik."
Mmch jest mi záhadou, že jsem mnohá setkání naopak absolvovala - nejen bez mobilu, ale dokonce i bez pevné telefonní linky. Jak jsme to probůh tenkrát dělali? :-)

Elynor
27. března • 5:57

@Anonymizovaný: :-) přinejmenším je to zajímavější text inzerátu, než byl ten z článku. Podle mě je požadavek na "vyřešenou minulost" nesmysl, nikdo nemá vyřešenou minulost, leda by se přestěhoval na druhý konec světa, nechal se přejmenovat a přerušil veškeré styky se všemi, kdo ho kdy znali. A ani pak není záruka, že ho minulost někde náhodně nedožene. Ale ono je to asi takové bezobsažné sousloví, co se prostě používá. Schůzky bez mobilu absolvuju i dneska, a překvapivě se vždycky nějak najdeme, volá se jen v nouzi nejvyšší, když se přihodí katastrofa biblických rozměrů a člověk se opravdu nemůže dostavit, i kdyby se rozkrájel. No a dodala bych, že osobně jsem od seznamky očekávala pouze to, že se s někým seznámím, a uvidí se. Ne že mi dodají prince na bílém koni... se to zas nesmí brát tak vážně. Všechny moje pokusy na seznamkách byly zábavné a setkání s pány vesměs stála za ten vynaložený čas. I když z toho pak nic dalšího nebylo. Jenže jednak to žere čas, a druhak kdo jde na seznamku s očekáváním "teď tady najdu osudovou lásku svého života", ten asi může být snadno a rychle zklamán.

Anonymizovaný
26. března • 15:24

No proč nepřišel tenkrát. Protože mu nejspíš do toho asi něco přišlo. Hlavně, že přišel teď....

Anonymizovaný
26. března • 12:49

Tak to by mě taky zajímalo proč nepřišel??????

Anonymizovaný
26. března • 11:33

No a proč teda nepřišel?

Doporučujeme

Články odjinud