MARTINA (57): Dcera je biomatka, tak nesmím vnoučata rozmazlovat

monada
20. srpna • 10:14

Tak snad se probudí, máte někdy všechny čtyři vnoučata? Jak na to reaguje manžel?Jak oslavujete narozeniny ? Všichni dohromady myslím dcera s rodinou i syn s rodinou. Jak to bude dělat až půjdou do školky do školy? Mám kamarádku a ta taky dcerce asi do 3 let nedávala žádné bombony ani čokoládu jen sušené ovoce a lízátko ze zdravé výživy , ale po 3 roce dostane třeba pár želé bombonů i kousek čokolády. Ve školce mají třeba děti narozeniny a přinesou sladkosti pro všechny nebo paní učitelka dá za něco také bombon. Televize budiž dá se nahradit čtením.Jak budou vypadat až půjdou do školky a nebudou umět ani zapnout počítač?Nebudou se bavit s dětma o různých věcech co viděli. Ale hračky jako lego panenka snad má aspoň plátěnou. Já jak viděla , že vnučky mají panenky monstrum tak mě omývalo takové hrůzy. Ale ony je přestali bavit a je klid. Prostě říct dceři ať vás vezme třeba na to jejích sezení o výchově.Ať máte přehled co tam do nich lijí. Až se jí syn nebo dcera šprajcne a nepomůže vysvětlování však jí ujedou nervy a šup bude malá na dupku. A potom už může být pozdě vidíme to v zahraničí s tou volnou výchovou.Ono je to lepší než vysvětlování u nás bylo 3x a dost . To dcery i vnoučata věděli. Třiktát jsem jim to vysvětlila po čtvrté dostali na dupku . A to už věděli takže stačilo říct jen jednou.
Hodně trpělivosti a možná si i promluvte se zeťem o technických vymoženostech oni asi nemají ani mobil a volají vám z okna haha.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud