Martina Balogová převzala Zlatou desku za více než 14 tisíc prodaných nosičů

Martina Balogová převzala Zlatou desku za více než 14 tisíc prodaných nosičů

Akce společnosti SONY BMG při příležitosti předání Zlaté desky za více než 14 000 prodaných nosičů alba "I Am Not From Here" finalistky prvního kola Superstar Martiny Balogové se uskutečnila v úterý 22. listopadu v příjemném prostředí Pizzerie Da Silvio v pražském Karlíně. Součástí slavnostního večírku byl též live koncert interpretky s doprovodnou kapelou.

Slyšet Martinu Balogovou naživo zpívat je vážně skvělý zážitek - její projev zní jak studiová nahrávka a během večera nebylo možné najít jakýkoliv případný úlet.

Tahle zpěvačka má na srovnání se světovými star a obklopena dobrými muzikanty nabídla skvělý set příjemného a propracovaného repertoáru. Je nutné zmínit i její podiový projev - Balogová jistě nemá problém s tím, jako některé zpěvačky, co na podiu dělat ve chvíli kdy nezpívá - ona hudbou žije a z jejího projevu je to nadmíru cítit.

Obdivuhodný rozsah jejího skvěle zabarveného hlasu představuje široké spektrum jejích hlasových možností - nejspíš nebude moc toho, co by tato interpretka nesvedla zazpívat a má navíc upřímný obdiv, že si některé krkolomné pěvecké linky vůbec pamatuje.

Balogová je profesionál každým coulem. Na podiu dává ze sebe kromě kvality hlasu a projevu též notný kus energie. Působí bezprostředně a mile a s dobrou kapelou v zádech představuje komplex, který jistě zaujme nejednoho posluchače. Osobně bych sice uvítala alespoň pár písní v češtině, přesto ale musím uznat, že angličtina se pro její písně hodí asi lépe. Hodně štěstí a do budoucna dobrých hitů Martině Balogové i nám, posluchačům...

autor: Jana Henychová

Doporučujeme

Články odjinud