Martucci: Na svou lásku Ivetu nezapomínám!

Martucci: Na svou lásku Ivetu nezapomínám!

Bývalý partner Ivety Bartošové, italský zpěvák Domenico Martucci (36) tvrdí, že na Ivetu často vzpomíná. Byla prý jeho partnerkou a ne jen chvilkovým rozmarem.

"Je to pravda, ale abych to uvedl na pravou míru, já myslím často na všechny své přítelkyně a se všemi mám stále velice dobré, přátelské vztahy. Jen Iveta se mi vzdálila, ale na tom nic nemění fakt, že kdyby mne potřebovala, rád jí opět pomohu," řekl Domenico Korzu.

Jak současně přiznal, i kdyby se prý naskytla šance vrátit se zpět, už by to v žádném případě nemohl být vážný vztah, ale přátelský. "Nebyly to jednoduché dny a měsíce, ovšem to špatné je pryč. Iveta byla šťastná, když jsme byli spolu v Itálii, a já jsem věřil, že jí nálada vydrží i po návratu domů. Nevyšlo to, nedá se nic dělat. Jako člověk ale u mne neskončila. Jak vidím její budoucnost? Nevím. Myslím si, že zůstane-li doma, nebude to pro ní dobré," vysvětlil Martucci.

Domenico je v současné době single. Nemá stálou přítelkyni a prý se zatím do vážných vztahů nežene. "Nepotřebuji partnerku za každou cenu. Když potřebuji sex, zajdu si do bordelu, a co? Ať si každý myslí, co chce. Nikomu tím neubližuji. Až se někdo objeví, někdo na delší životní kapitolu, půjdu do toho rád a s chutí. Bez lásky být nechci," dodal Domenico Martucci.

ČTĚTE TAKÉ:
Britský důstojník se chtěl zbavit manželky. Dal ji na seznam teroristů

ČTĚTE TAKÉ:
Je mu teprve osm let a už mu publikum tleská vestoje

Doporučujeme

Články odjinud