7
Fotogalerie

Mary Burnett zhubla 144 kilogramů!

Mary Burnett byla obézní už jako batole. Celý život milovala sladkosti a doslova se jimi cpala. Do svých 49 let nabrala téměř 260 kg. Jednoho dne si však řekla dost a pustila se do hubnutí. Shodila neuvěřitelných 144 kg a vypadá báječně.

"Vždycky mi říkali Tuk-Marie, ale teď konečně mohou být jen Marie.“

Když jsem byla dítě, byla jsem si vždy vědoma toho, že jsem mnohem tlustší než moji přátelé. Nevadilo mi to, dokud jsem se nedostala na střední školu, kde jsem se hned cítila jako outsider. Všichni mí kamarádi nosili hezké, módní oblečení, ale jediné šaty, které jsem mohla nosit já, byla obrovská květinová monstra.

Nedlouho poté, co jsem začala pracovat, dostala dívka, se kterou jsem pracovala, přidáno a já ne. Jeden z manažerů se mě zeptal, jestli vím proč. Netušila jsem a on mi řekl, že to bylo kvůli mé váze, a řekl mi: ty jsi v pořádku, od krku nahoru Mary.

Dokonce jsem se jednou zasekla v turniketu, ale než abych kvůli tomu začala hubnout, začala jsem se turniketům vyhýbat."

Po několika úmrtích v rodině prosila Marii její sestra Veronica, aby zhubla a tím si prodloužila život. Marie s nechutí souhlasila a začaly hubnout se sestrou společně. Napřed myslela, že jen shodí pár kilo a nechá toho, ale najednou nemohla přestat.

"Byla jsem překvapená, jak snadné bylo zhubnout jen tím, že sleduji, co jím, a pravidelně cvičím." Na oslavu zhubnutí obnovila svatební slib se svým manželem Robem.

První manželský slib Marie a Roba

Druhá Mariina svatba byla o poznání slavnostnější

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Valeria Lukyanova, Barbie z Ukrajiny

Doporučujeme

Články odjinud