5
Fotogalerie

Maškaráda na MTV Awards

Předávání cen hudební stanice MTV je především bizarní show. V historie udělování těchto cen jsme se dočkali lesbických polibků i odhalených ňader, letos poutaly pozornost šokující převleky.

Záměr hiphoperky Nicki Minaj trumfnout mistryni převleků Lady Gaga skoro vyšel, kdyby se Lady Gaga nerozhodla převléknout se za muže. Vedle těchto dvou umělkyň působil Japonskem inspirovaný kostým Katy Perry jako slabý odvar.

Nicki Minaj přicupitala na jeviště ověšená plyšáky, s rouškou na ústech. Duhové podkolenky, bizarní náhrdelník ve tvaru kornoutu zmrzliny, kovový korzet, tříbarevný drdol, plastové náramky… výčet prvků připomínajících styl japonské panenky harajuku nebere konce. Iluzi přeplácaného dětského pokojíčku japonské školačky se Nicki Minaj podařilo navodit zcela důvěryhodně.

Lady Gaga tentokrát zvolila minimalismus a způsobila šok, když cenu za nejlepší ženský videoklip pro ni přebíral podivný chlápek Jo Calderone. „Požádala mě, jestli bych nešel místo ní. Chtěl jsem jí dokázat, jak moc ji miluju, tak jsem kývl,“ vykládal Calderone, jenž sám sebe popsal jako týpka z New Jersey se sicilskými kořeny.

Před rokem na stejné akci Lady Gaga šokovala kostýmem z masa. Hlavní cenu za nejlepší videoklip roku si odnesla Katy Perry oděná v orientálním kostýmu. Kostým gejši od značky Versace jí přinesl štěstí, protože si odnesla ještě další dvě ceny a stala se tak letošně jednoznačně nejúspěšnější zpěvačkou. Škoda, že se neudělovala cena za „strašidlo roku“ – nominací na tuto kategorii bylo, jak je vidno, hned několik.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Chcete být sexy? Vyzkoušejte imitaci samodržících punčoch!

Doporučujeme

Články odjinud