Mašlíková má nový džob, kde musí myslet. Prý na rozdíl od modelingu!

Mašlíková má nový džob, kde musí myslet. Prý na rozdíl od modelingu!

Hana "silikonová" Mašlíková (27) si k modelingu našla novou práci. Už měsíc je zaměstnaná jako obchodní ředitelka v jedné developerské firmě. S prací je sice spokojená, ale někdy má problém skloubit vše dohromady.

"Zatím tam nejsem moc dlouho. Pro svého zaměstnavatele jsem si připravila práci, kterou jsem odprezentovala, a doufám, že vše bylo v pohodě," svěřila se Korzu s prvními dojmy Hanka, kterou práce zatím velmi baví.

"Najednou mám zase důvod, proč jít dál. Musím se vzdělávat, je to velmi příjemné," tvrdí kráska, kterou na práci nejvíce baví, že musí neustále nad něčím přemýšlet. "Člověk u toho musí zapnout a jet, což je fajn, protože v modelingu tak úplně přemýšlet nemusím," směje se.

Přestože není zvyklá na pravidelné ranní vstávání, nemá s tím prý vůbec žádný problém. Zatím nikdy nepřišla pozdě. "Mně tohle nevadí. Prostě vstanu a jdu. Samozřejmě, že si o víkendu ráda přispím, ale nevidím v tom žádný problém."

Jediné, co tedy zatím modelka nedokáže skloubit podle vlastních představ, je modeling, práce a její velká láska - kůň Gates. "S tím mám zatím trochu problém. A odnáší to zdraví. Trpím častými migrénami, což není zrovna dobré. Ale zase na druhou stranu se cítím dobře vnitřně, protože pořád něco dělám. Nemám chvilku volna a Gatese zatím nějak zvládám. Takže doufám, že se postupně všechno srovná," přeje si Hanka.

Doporučujeme

Články odjinud