Já mám ráda klasické máslo, nejraději Jihočeské a používám i Floru. Ta je teď u Alberta dlouhodobě ve slevě, tak ji používáme víc. Jen tak se solí, nebo do pomazánek.
Pro. p. Havíčka: Kokosový tuk je tukem nejzdravější ! Nebudou jej používat výrobci cukrovinek, protože jeho cena je asi 500Kč / l. Mluví se tu o potřebě tuků - a kde tuk berou opice, krávy apod. v přírodě ? Kráva žere trávu a dává tuk do mléka ! A tady je věda v koncích !
Dlouhá léta jsem používala hlavně tuky rostlinného původu s pocitem, jak prospívám svému zdraví. Dnes ale raději uvařím na domácím sádle a na chleba namažu pravé máslo. Olej do salátu jen panenský olivový. Olej slunečnicový a řepkový používám jen málo. Myslím, že se má jíst z každého trochu. Žijeme v pásmu, kde jsou v zimě mrazy a podle toho se také třeba stravovat jako naši předkové. Prostě na másle si více pochutnám, než na tom umělém tuku.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.