Máslo, nebo margarín? Jaké tuky kupovat a kolik konzumovat? Radí Petr Havlíček

Wahida
5. října • 23:53

Dlouhá léta jsem používala hlavně tuky rostlinného původu s pocitem, jak prospívám svému zdraví. Dnes ale raději uvařím na domácím sádle a na chleba namažu pravé máslo. Olej do salátu jen panenský olivový. Olej slunečnicový a řepkový používám jen málo. Myslím, že se má jíst z každého trochu. Žijeme v pásmu, kde jsou v zimě mrazy a podle toho se také třeba stravovat jako naši předkové. Prostě na másle si více pochutnám, než na tom umělém tuku.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud