Máte funkční vztah? Poznáte to podle spánku!

Máte funkční vztah? Poznáte to podle spánku!

Víte, v jakém bodě se váš vztah zrovna nachází? Je spousta indicií, které vám pomohou to poznat, a jednou z nich je spánek. Právě podle polohy, jež v noci s partnerem v posteli sdílíte, můžete vytušit, jak vám to spolu klape.

Dvě lžičky

Jestliže usínáte na boku a partner je k vám přitisknutý zezadu a objímá vás, máte velmi intimní vztah. Touto polohou váš partner dokazuje, že se o vás chce starat a hýčkat si vás. Zároveň to tak trochu ukazuje na vaše postavení ve vztahu, kdy partner je dominantní a ochraňuje vás. Podle průzkumů v této poloze spí víc než 18 % párů.

Pokračování 2 / 7

Obličej na hrudi

Oblíbená pozice žen, kdy muž usíná na zádech a vy si položíte obličej na jeho hruď. Tato poloha se často objevuje v začátcích vztahu, kdy si partneři touží být co nejblíže. Žena dává najevo, že má k muži naprostou důvěru, zatímco on ji může ochraňovat.

Pokračování 3 / 7

Tváří v tvář

Jestliže usínáte na boku s tvářemi otočenými k sobě, dáváte si tak najevo, že toho druhého ve svém životě opravdu potřebujete. Cítíte se navzájem silní, máte jeden pro druhého pochopení a vaše láska se zdá nekonečná, protože neustále sílí.

Podívejte se na deset tipů, jak se lépe vyspat

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-laska-a-vztahy/464594/klape-vam-to-ve-vztahu-poznate-to-podle-toho-jak-spite.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Pokračování 4 / 7

Zády k sobě bez dotyku

Je dost pravděpodobné, že sex už ve vašem životě není tak důležitý. Možná se také začíná vytrácet chemie a váznout komunikace. Nutně to ale ještě nemusí znamenat problémy – tato poloha také muže být důkazem toho, že chcete být nezávislá na partnerovi a nedělat kompromisy. Pokud jste s partnerem v tomto za jedno, nemusí to ještě znamenat konec vztahu.

Pokračování 5 / 7

Zády k sobě s dotykem

Spíte k sobě sice zády, ale dotýkáte se zadečkem, rukama nebo zády? Pak je u vás vše v pořádku. Tato poloha totiž naznačuje, že jste propojeni a sdílíte dobrou intimitu. Navíc se vedle sebe dokážete uvolnit a cítit se pohodlně. Váš vztah je přátelský a sex hraje důležitou roli. Často takto spí také páry, které jsou spolu krátce a ještě nejsou příliš zvyklé spolu nocovat.

Pokračování 6 / 7

Propletené nohy

Propletené nohy jsou důkazem toho, že fungujete skvěle jako dvojice. Vaše životy jsou navzájem propojené a mezi vámi stále panuje láska. Nezáleží na tom, jak dlouho jste spolu, podle této pozice je ale jasné, že se od sebe nedokážete odpoutat ani ve spánku.

Pokračování 7 / 7

Hlava na jeho pažích

Jste stále ve fázi líbánek, a to i přesto, že už třeba máte několik let manželství za sebou. Alespoň tak se dá vyložit tato spánková pozice. Je mezi vámi velké erotické napětí a jakmile se k sobě přiblížíte, okamžitě po sobě toužíte. Svého partnera musíte cítit ve své těsné blízkosti i tehdy, když usínáte.

Doporučujeme

Články odjinud