Máte na hory opravdu všechno zabaleno?

6 komentářů

Radka
28. června • 12:59

Zavedení cévky nebolí,hlavně je potřeba dodržovat maximální čistotu.Je dobré se poradit třeba se známou zdravotní sestrou,která o této metodě něco ví.Vše se dá koupit ve zdrav.potřebách,hlavně cévka musí mít na konci nafukovací balonek,který po naplnění inj.stříkačkou brání vyklouznutí z měchýře.Zavedenou cévku lze ponechat i několik dní,musí být připojena na sáček,nebo musíš mít plenu do které se vše postupně vsakuje.

Běta
26. června • 8:28

Radko a jak dlouho můžeš tu permanentní cévku nosit? A není zavádění bolestivé?

Radka
15. ledna • 13:05

O nošení plen pod kombinézu jsem taky slyšela,já tenhle problém řeším zavedením permanentní cévky a sběrným sáčkem uloženým ve vnitřní kapse nohavice kombinézy.Vše se dá koupit ve zdrav.potřebách.Vím,že zvlástě když třeba na hodinu se zastaví lanovka může vzniknout problém.Plena by mi asi vadila a bála bych se do ní vyčůrat,takhle o ničem nevíte.

Jana N.
12. ledna • 20:19

Já stále ještě lyžuji v kombinéze,i když už nejsou tak v kurzu,oblékám elastáky a triko z moiry,podle venkovní teploty fleecovou mikinu,příp.teplejší rolák.S kombinézou jsem spokojená až do té doby,než si potřebuji odskočit.Slyšela jsem,že prý občas některé dámy používají do kombinéz plenkové kalhotky pro dospělé,které se nosí jako běžné prádlo a v případě nutnosti se dají použít.Máte s touto vychytávkou někdo zkušenosti?

Jana
17. prosince • 10:20

Vyzkousela bych membranu, me funguje. Take zalezi, jak se clovek o tu bundu stara.

kami
16. prosince • 0:15

k firme hannah bych mela komentar. loni jsem od ni koupila lyzarskou bundu z tech modernich materialu. co ta bunda dela? pokud si oblecu vsechno obleceni z klimatexu/moiry atd., odpari se mi od tela a vsechna tato voda zkonci na podsivce uzasne Hannah bundy....tj. po prijezdu ze sjezdovky lze z podsivky bundy zdimat voda. je to pekne nechutne. JIZ NIKDY HANNAH !!!

Doporučujeme

Články odjinud