Máte ráda polohu na koníčka? 5 triků, jak ji zpestřit a ještě víc si ji užít

Máte ráda polohu na koníčka? 5 triků, jak ji zpestřit a ještě víc si ji užít

Oblíbila jste si polohu na koníčka? Mnoho žen ji miluje, protože v tu chvíli mohou velet situaci a mohou si určovat, jak bude sex probíhat. Tato poloha může mít řadu podob. Jak si ji zpestřit?

Na horké židli

Posaďte partnera do křesla, obkročmo na něj vysedněte, nohy přehoďte přes opěradla křesla, lehce se zakloňte a rukama se zapřete za sebou o jeho stehna nebo kolena. Tím vaše práce skončila a zbytek je na partnerovi. V této poloze se ve vás může snadno pohybovat, navíc tak máte zaručený hluboký průnik s tím, že jeho penis tlačí ve vagíně přesně do těch nejcitlivějších míst. A váš partner má na vás navíc skvělý výhled!

Jaký je tajný erotický tip známé pornoherečky? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Koníček naruby

Přimějte partnera, aby si lehl na záda tak, že se bude opírat o předloktí. Vy se na něj vyšvihněte tak, že k němu budete otočená zády, zatímco on bude mít přímý výhled na váš zadeček. Nohy mějte široce roztažené, předkloňte se a dlaněmi se zapřete o jeho kotníky. Pak už si sama určujte tempo a hloubku průniku. Jde o jakousi kombinaci poloh zezadu a na koníčka, kterou váš partner jistě ocení!

Pokračování 3 / 5

Tváří v tvář

Požádejte partnera, aby si sedl na okraj postele a spustil nohy na zem. Vy si na něj obkročmo klekněte s široce roztaženýma nohama tak, aby se vaše nohy od kolen dolů opíraly o postel vně jeho stehen. V této pozici máte oba volné ruce, tak toho využijte. Můžete se opřít o jeho ramena, výskat ho ve vlasech nebo ho hladit po zádech, zatímco on si může pohrát s vašimi bradavkami, dráždit vás na klitorisu nebo hladit ve vlasech. V této poloze je také velký prostor pro romantické líbání!

Pokračování 4 / 5

Ve dřepu

Tato poloha je fyzicky trochu náročnější, ale partner vám určitě velice rád podá pomocnou ruku. Nechte ho, aby se uvelebil na zádech, a pak si nad něj přidřepněte, jako byste si chtěla v lese dojít na malou. Opřete se rukama o jeho hruď, nechte ho, aby do vás pronikl a pomáhejte mu v divoké jízdě. Pro lepší stabilitu a menší únavu vás partner může rukama podepřít pod zadečkem a pomoct vám. Libujete-li si v opravdu hlubokém průniku, dejte mu pod záda polštářek. Zní to neuvěřitelně, ale můžete mu tak přidat až dva centimetry!

Pokračování 5 / 5

Motýlek

Nechte partnera ležet na zádech, zatímco vy si na něj nasednete tak, že budete čelem k němu jakoby v pozici raka. Tedy budete se opírat o chodidla v úrovni jeho hlavy s pokrčenými koleny. A ruce si opřete pro lepší stabilitu o jeho pokrčené nohy. Nohy tedy máte k partnerově hlavě blíž než ruce. Partnera poproste, aby vás chytil pod zadečkem a pomáhal vám s pohybem. Pokud to zvládáte sama, můžete do hry zapojit i vibrátor, kterým vás parter bude dráždit na klitorisu. Půjde mu to snadno, protože v této poloze bude mít parádní výhled přímo do vašeho rozkroku!

Doporučujeme

Články odjinud