Matěj (29): Má přítelkyně se snaží podobat Marilyn Monroe. Je to normální?

24 komentářů

ruzickaa
21. března • 14:58

Nohy na ramena chlapče a zdrhej co nejvíc můžeš ta ženská není normální je přímo posedlá a nic jiného ji nezajímá a zajímat nebude !!!

Rambíša
21. března • 9:15

Nedá se nic dělat,holka co je údajně posedlá Marylin,je nenormální! Pro obyčejný život se nehodí,je zaměřená zcela sobecky jen na sebe.Hraničí to s chorobnou posedlostí a může to špatně skončit,až začne jednoho dne uvadat a stárnout...Nikdo by asi nebral člověka,co se začne stylizovat např. do podoby Lenina, vážně.Takže s tou podivnou kopií M.M. nemá cenu plánovat budoucnost,myslím že obyčejné děvče,co stojí nohama na zemi,bude vhodnější adeptkou na společný život,radosti i starosti.

Mata69
20. března • 17:41

Yasmin.Hayatt: no jasně, ať si najde jinou,tahle to dotáhne k "dokonalosti", o tom nepochybuji. Stejně jako všechny ty blaznivky co napodobují Barbie, komiksové postavičky a další. Člověk beroucí na sebe trvale podobu někoho jiného, má nejspíš problem s přijetím sebe sama a rozhodně to nebude partner do života. Pak se taková ale nemůže divit,že má potíž se vztahy. Jinak je to čistě její boj.

Mata69
20. března • 17:36

Děvčata, ta fotka je jistě jen "ilustracni", i když tedy fakt ji hustě netrefili. Ta má do Marilyn daleko.

šiška
20. března • 17:17

Další vymyšlený nesmysl! Navíc nechápu proč to řeší, ať jí vymění za jinou je z čeho vybírat, tato je stejně ošklivá,brrr.

Dasa63
20. března • 17:04

Yasmin.Hayatt: nechala si podle ní předělat nos a chystá se na prsa, aby měla stejnou siluetu :-) asi jste něco při čtení vynechala. je to stejně pošahané, jako bělení kůže a tvarování ksichtu podle ženské až do upadnutí nosu u "krále popu".

Dasa63
20. března • 17:00

lebahu: Nikde jsem nepsala, že má žena sedět doma a že musí mít jen užitečné koníčky, ale to, že je třeba občas uklidit nebo přebalit dítě, to snad připustíte :-D Co se týče chlapů, tak ti utečou právě o ženské, která se nestará o děti, o domácnost ani o něj, takže pro něj nemá dál smysl zůstávat ve vztahu, který ho pouze svazuje a nic mu nepřináší, kde pouze udělá stojku po výplatě a pak do další výplaty poslouchá, co musí a co nesmí. Dokud vše funguje, tak k tomu nemají důvod. To, jestli si pak najdou srandovní a ničím nezatíženou mladou slečnu, která je obdivuje, nebo starší ženskou, která se umí postarat o domácnost, je tak 50/50, aspoň podle příběhů, které znám ze svého okolí, takže nudou bych neoperovala. Hledají to, co jim doma chybělo. Vina je vždy na obou stranách. Takže jestli vám zdrhnul za mladší, můžete si za to částečně sama a není to pravidlo.

Dasa63
20. března • 16:47

Katharo: jo, už jí vidím, jak se o ty domácí práce dělí :-) MM těhotná byla, ale dítě zabila pojídáním prášků, protože to byla labilní fetka. Jestli tohle pokládáte za výchovu dítěte, tak sorry, já ne. Zřejmě ani chlapi si to nepředstavují přesně takhle, protože s ní nikdo nevydržel. V každém případě nepokládám za normální chtít vypadat jako kopie kohokoliv na světě, a napodobování takové "osobnosti", jako byla MM, to už vůbec nechápu. Normální člověk se sebou dokáže žít bez kopírování druhých. Zrovna MM se sebou žít nedokázala, tak proč jí napodobovat? A jak říkám - jako koníček dobrý, pokud to skončí u sbírání artefaktů a za předpokladu, že to člověka nedostane do situace, že nemá na jídlo, jak se píše v článku. Jinak je to případ pro cvokaře, stejně jako byla sama MM.

Yasmin.Hayatt
20. března • 15:49

Mata69: stejně bych to neřešila :-) pokud se mu to nelíbí, ať si najde jinou a je to :-)

modrodolka
20. března • 15:29

Vy naivkové-jednak je to vymyšlené a to ilustrační foto není vůbec ta "rádobyMarilyn" Ale, že je ošklivá, to je pravda.

Mata69
20. března • 15:12

Yasmin.Hayatt: tak to jsi to nepřečetla celé, právě tam o plastice píše, začít chce plastikou nosu a chtěla na to od přítele přispět.

Aneta1234
20. března • 14:53

Yasmin.Hayatt: O tom, že chce slečna podstoupit plastické operace, je skoro celá čtvrtá část příběhu.

Aneta1234
20. března • 14:51

Jé, to mi připomíná, jak jsem tady před časem celá nešťastná řešila, že můj přítel je příznivec „furry“ a jezdí na srazy s dalšími podobně zaměřenými lidmi :D Mně se tenhle ne úplně běžný koníček nakonec podařilo akceptovat, ale že do sebe někdo chce nechat dobrovolně řezat, jen aby se podobal nějakému svému idolu, to už mi teda taky přijde docela moc.

Yasmin.Hayatt
20. března • 14:47

Mata69: ale tam nikde není o plastice ani čárka. ta se do ní jen stylizuje. nikde není psáno, že to dotáhne až tak daleko :-)

Elynor
20. března • 14:43

No a pokud by šlo o můj osobní názor - slečna na ilustrační fotce mi na první pohled připadala jako afektovaná husička. Nezměnilo se to ani na druhý a třetí pohled. Čili kdybych s někým takovým přišla do společenského kontaktu, patrně bych se zařadila do skupiny těch, co si uchovají jistý odstup :-)

Elynor
20. března • 14:35

Ne, není to normální. Chtít se stát kopií někoho dávno mrtvého a z jiné doby není "normální" ve smyslu toho, co je běžné a většinově se děje. Ale ta slečna tím neubližuje nikomu jinému než sama sobě, sama si to zaplatí, sama si vytrpí tu bolest z plastických operací, a ohrožení společnosti zřejmě taky nehrozí, takže já bych jí klidně přiznala právo nebýt normální. Ovšem ona pak musí počítat s tím, že plno lidí se na ni bude koukat jak na cvoka a podle toho s ní jednat. A plno jiných lidí si z ní nesedne na zadek jen proto, že je podobná Marylin. No a v neposlední řadě partner není povinen mít pro to pochopení, snášet takový rozmar, a finančně na něj přispívat. Takže jediná rada pro toho pána je - pokud není ochoten akceptovat tuto "nenormálnost", tak nechat slečnu být a najít si jinou, která bude mít jiného koníčka.

lebahu
20. března • 14:13

Dasa52: Tak jistě, žena má sedět doma (tedy přiklusat hned z práce), držet hubu a krok, cídit byt, vařit 3x denně teplá jídla a rodit a přebalovat a pečovat o manžela. A pokud by měla náhodou čas na nějakého koníčka, tak to musí být něco užitečného, jako "péče o rodinu", zahrádka, pletení, háčkování a tak. Jinak je divná a je potřeba ji pomluvit a vyštípat z kolektivu "normálních" a slušných žen. Bohužel pak ale chlap od tohoto vzorného a nudného stvoření bude utíkat za nějakou praštěnou s vizáží Marilyn.

Mata69
20. března • 14:09

Yasmin.Hayatt: jako mít potřebu někomu se podobat tak, že kvůli tomu podstoupim plastiku, to fakt asi v pořádku není. Ale asi ji v tom těžko zabrání, ona to jistě jako problém nevidí. A jestli on to akceptovat nechce (čemuž i rozumim), bude muset ten vztah ukončit. To vidím stejně. Ať si najde holku, která je a chce být sama sebou.

Yasmin.Hayatt
20. března • 14:00

Mata69: ať si klidně je :-) já už se dávno naučila žít podle toho jak já chci a ne, jak se ode mě očekává. pokud chce být slečna Marilyn, ať si jí je a pokud se tomu jejímu nelíbí, tak ať od ní odejde :-)

Katharo
20. března • 13:51

Dasa52: Marilyn byla tehotna. A o domaci prace se dnes deli dva.

Mata69
20. března • 12:32

Yasmin.Hayatt: ale ona nejspíš není fanynkou pin up stylu, ona chce být kopií Marylin Monroe.

Heligon
20. března • 11:07

nic proti Marilyn - ovšem ta slečna na fotce je jako co ????? ..... vždyť je hrozně ošklivá !!!

Dasa63
20. března • 2:07

No, nic proti Marilyn ani proti pin up stylu, ale normální to už rozhodně není. Tam kde končí plakáty a dvd a začínají plastické operace, tam už jaksi zdravý rozum chybí. Nechci ani domýšlet, jak se asi "Marilyn" stará o domácnost nebo co řekne, až ten chlap bude chtít, aby mu porodila dítě, protože Marilyn ani nemyla WC ani nebyla těhotná a nevyměňovala pleny. Doporučuji jí zase odstěhovat do té garsonky s atmosférou Hollywoodu.

Yasmin.Hayatt
19. března • 23:54

Být fanynkou pin up stilu není úchylka ani nic divného. Já té holce fandím :-)

Doporučujeme

Články odjinud