Matt Damon přestal s kouřením díky hypnóze

Matt Damon přestal s kouřením díky hypnóze

Zaručený recept, jak skoncovat s kouřením, nyní šíří mezi svými přáteli hollywoodský herec Matt Damon. Od cigaret mu pomohla hypnóza. Podstoupil prý pouze tři sezení spojená s hypnózou a po šestnácti letech bez jakýchkoliv problémů típl poslední cigaretu.

"Pokoušel jsem se přestat s kouřením dlouhá léta a nic. Je to úžasné. Už jsem od té chvíle neměl potřebu si zapálit další cigaretu," rozpovídal se Damon o své zkušenosti s hypnózou v americké televizní show Jaye Lena. Hvězda filmu Dobrý Will Hunting, která randí s návrhářkou interiérů Lucianou Barrosovou, se nyní snaží přesvědčit o výhodnosti terapie také svého blízkého přítele Brada Pitta.

"Pokouším se přemluvit i Brada, ale zatím o tom nechce ani slyšet. Lidé by se měli nad kouřením zamyslet a přestat. Myslím, že právě hypnóza je dost možná tou nejlepší cestou. Mně pomohla zaručeně," tvrdí čtyřiatřicetiletý oscarový herec. Skoncování se zlozvykem ale Mattovi stejně nepomohlo k získání titulu "nejvíce sexy muže roku", který každoročně uděluje magazín People. Vyfouknul mu ho britský herec Jude Law.

"Matt o titul opravdu stál, ale nijak nesmutní. Věří, že se mu poštěstí někdy v budoucnosti. Pokud se bude snažit o trošku více než letos, určitě se mu za rok podaří titul získat," prozradil čtyřicetiletý Brad Pitt, který si letos vysloužil titul nejvíce sexy muže všech dob. Matt Damon může svůj herecký um v příštím roce dokázat hned ve třech filmech. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud