Matthew Perry a Tiger Woods si koupili nový domov

Matthew Perry a Tiger Woods si koupili nový domov

Bývalá hvězda seriálu Přátelé Matthew Perry (36) přispěl do rodinného rozpočtu čerstvě ženatému Eltonovi Johnovi, který si v prosinci vzal svého dlouholetého přítele Davida Furnishe. Perry od něho koupil jeho losangeleský byt.

Podle amerického časopisu In Touch dal herec 4,5 milionu dolarů za byt, z kterého je úchvatný výhled na celé Los Angeles. Pro Eltona to znamená velký zisk, protože za svůj příbytek zaplatil v roce 1990 pouhých 875 000 dolarů!.

Zatímco se Matthew Perry stěhoval do Eltonova bytu, golfová superstar Tiger Woods, který v pátek oslavil třicátiny, si nadělil luxusní usedlost v hodnotě 40 milionů dolarů na floridském ostrově Jupiter. Časopis Forbes označuje právě tuto lokalitu za americké " nejdražší směrovací číslo", ale Tiger si ho může dovolit. V roce 2004 byl totiž označen za nejlépe placeného sportovce s ročním příjmem téměř 90 milionů dolarů.

Realitní agentka Dolly Petersová, která prodej zprostředkovala, prohlásila, že golfista zřejmě nechá celý třináct let starý dům zbourat a na jeho místě si vybuduje nové sídlo. "Budova je v dobrém stavu, ale myslím, že když utratil tolik peněz, bude na pozemku chtít zanechat vlastní stopu. Divila bych se, kdyby původní dům nechal stát," sdělila novinářům. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud