Matuš přestal s drogami a pitím, teď vyrazí s přítelkyní sáňkovat

Matuš přestal s drogami a pitím, teď vyrazí s přítelkyní sáňkovat

Až do března příštího roku má Bohuš Matuš (38) kalendář nabitý akcemi. Po období, kdy se jeho kariéra otřásala v základech, se vrací opět do českého showbyznysu.

Pití a drogy už prý dávno nejsou jeho koníčky, a když vyrazí na party, uvidíte ho jen pomalu usrkávat ze sklenky vínka, nebo piva. Změnil manažera, má stálou partnerku, třiadvacetiletou Nikolku, a přeměna mu jde viditelně k duhu.

"Oba mi moc pomohli a jsem jim velice vděčný. Bez nich bych skončil bůhvíjak. Mám hodně práce, ale vyšetřil jsem si čas a všichni tři vyrazíme na přelomu listopadu a prosince na pár dnů do Nízkých Tater. Sice nejsem žádný velký sportovec, lyže nemusím vůbec, ale o co hůře se na nich promenuji, o to lépe jezdím na sáňkách. Takže to bude spíše taková dovolená ve sněhu, než na sněhu," usmívá se Bohuš.

O případné svatbě s Nikolou nechce moc mluvit. "Víte, několikrát jsem ji už ohlásil, pak jsme se domluvili, že počkáme. Nechci házet termíny, je to přece jen závažný krok, proto žádná data. Až to přijde, tak to bude. Láska ani svatba se nedají naplánovat," vysoukal ze sebe moudro Bohuš.

Kromě účinkování ve čtyřech muzikálech dává do kupy vlastní kapelu a chystá dvoucédéčko s výběrem hitů a největších pecek z muzikálů.



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud