Maxa pošle rodinu do Řecka, sám skončí ve sklepě

Maxa pošle rodinu do Řecka, sám skončí ve sklepě

Zpěvák a skladatel Martin Maxa (50) má pořádnou honičku. Konečně dodělává novou desku, kterou by rád vydal v závěru letošního roku.

Jak říká, tohle jeho dítko přicházelo na svět dlouho a v bolestech. "Makám na novém albu čtyři roky, hotovo je jedenáct ´fungl nových´ písniček a teď dodělávám poslední. Jsem v jednom kalupu a čas je momentálně můj největší nepřítel," řekl Martin Korzu.

Pitky, mejdany a bujaré večírky jsou ty tam a údajně zná jen cestu od postele do studia a zpět. "Tak úplně doslova bych to netvrdil, ale faktem je, že jsem ´dovádění´ dost zásadně omezil. Letos ani neplánuji žádnou dovolenou. Rodince jsem koupil zájezd do Řecka a sám skončím doma v Litvínově ve sklepě. Tedy tam, co dolaďuji písničky. A pak, samozřejmě, také ve studiu. Na relax bude čas později," informoval zpěvák.

Kromě finálních prací na cédéčku ještě vystupuje v muzikálu Tři mušketýři a občas i na firemních akcích či přes léto sem tam i na festivalech. "To je moje práce. Neživím jen sebe, takže i nějaký zdroj příjmů se šikne," dodal Martin Maxa.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud