Maximální pohodlí pro vaši menstruaci

Maximální pohodlí pro vaši menstruaci

Dámské hygienické vložky byly vyvinuty tak, aby ženě v době menstruace zaručily maximální přirozenost. Poslední analýzy zabývající se potřebami žen při menstruaci identifikují vzrůstající nároky na vysokou ochranu, pohodlí a zároveň diskrétnost.

Maximální pohodlí pro vaši menstruaci

Společnost Kimberly-Clark, a.s. uvedla v těchto dnech na český trh novou výrobkovou řadu dámských hygienických vložek KOTEX, která je vyvinuta podle nejnovějších výzkumů potřeb moderních žen. Dámské hygienické vložky jsou vyrobeny tak, aby se naprosto přizpůsobily tělu ženy v každé životní situaci a ta se mohla cítit sebejistěji a pohodlněji. Kotex se nebojí otevřeně komunikovat o problematice menstruace.

Dámské hygienické vložky byly vyvinuty tak, aby ženě v době menstruace zaručily maximální přirozenost. Poslední analýzy zabývající se potřebami žen při menstruaci identifikují vzrůstající nároky na vysokou ochranu, pohodlí a zároveň diskrétnost. Správného výsledku je dosaženo přesným nastavením jednotlivých parametrů. Vložka je neuvěřitelně tenká, ale zároveň je schopna zajistit absolutní sucho. Klíčem k této dokonalé funkčnosti je přírodní povrch, který působí na dotek přirozeně. Dokonce tak přirozeně, že stěží poznáte, že vložku máte. Dalším faktorem je anatomické tvarování, přesně kopírující povrh těla, které drží svůj tvar po celou dobu používání.

Společnost Kimberly-Clark patří k nejpovolanějším rádcům v oblasti dámské hygieny. Jako první v roce 1920 uvedla společnost Kimberly-Clark menstruační vložky na trh. V současné době čítají produktová portfolia jednotlivých výrobců na desítky druhů dámských vložek a tampónů, jejichž použití je specifické a odpovídá individuálním potřebám zákaznic v průběhu menstruace.

Značka KOTEX přichází s kompletní výrobkovou řadou, nabízející jednotlivým ženám výběr vložky přesně podle jejich individuálních požadavků a situací.

Produktové portfolio značky Kotex:
Kotex Ultra Normal (Ultra Normal Plus - s křidélky, Ultra Super Plus), ultratenké vložky zajišňující maximální pohodlnost
Kotex Normal Plus, Classic, silnější vložky pro dny silnějšího krvácení
Kotex Nighttime, vložky vyvinuté pro noční menstruaci
Kotex Brevia Normal (Deo, Breathable, String, tanga), slipové vložky pro úplnou diskrétnost

Tampóny Kotex (Mini, Normal, Super)

Zdroj: Kimberly-Clark

Doporučujeme

Články odjinud