Medvěd ukradl výletníkům auto a naboural s ním

Medvěd ukradl výletníkům auto a naboural s ním

Rodina McCarthyových ze severní Kalifornie má unikátní vzpomínku na konec letních prázdnin. Medvěd jim totiž ujel s autem a vzápětí ho naboural.

McCarthyovi byli na dovolené u jezera Tahoe, když se do jejich Toyoty Prius vloupal medvěd. Podařilo se mu zařadit zpátečku, ale vůz neuřídil a naboural s ním. Kromě toho prý ale také zničil vnitřek auta.

"Vyrval zadní sedadla. Uvnitř nezůstalo v pořádku nic, prostě nic. Je to na odpis," řekla šokovaná majitelka toyoty CeCe McCarthyová reportérům First Coast News.

Drama začalo, když rodinu uprostřed noci probudil klakson. To byl chlupáč už v autě a snažil se dostat se ven. Rodina přiběhla k oknu a nevěřila vlastním očím.

"Naše auto se houpalo, opravdu hodně se kymácelo ze strany na stranu," dodal Brian McCarthy.

Brian zavolal hasiče, ale když se rodina znovu podívala ven, jejich vůz už byl pryč. Frustrovaný medvěd na předním sedadle odjel pozpátku po příjezdové cestě a zdálo se, že určitě narazí do sousedova domu. Naštěstí ho zastavilo několik balvanů. Zážitek z jízdy ale zřejmě nenaplnil jeho očekávání, takže se z auta vymotal a zmizel v lese.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud